Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Bendraujant svarbiausia - girdėti tai, kas dar nepasakyta" (P. Drakeris).

***************

Savo vardadienius šiandien švenčia Benita, Benitas, Benius, Giedrimė, Manta, Petras, Petrė, Povilas, Svirkanta, Svirkantas, Svirkantė, Svirmantas, Svirmantė;

AVINAS. Palanku tvarkyti būsto, nuosavybės reikalus, vienaip ar kitaip atsinaujinti, žinoma, pagal jūsų finansines galimybes. Papildomas darbas, sodininkystė, bitininkystė, rankdarbiai, meistravimas teiks malonumą, ypač jei dėl to papilnės piniginė.

JAUTIS. Šiandien atgausite jėgas, pasitikėjimą savimi. Nuotaiką gali pakelti nuotaikingas renginys ar išvyka, pažįstamas žmogus, malonus pokalbis telefonu, susirašinėjimas socialiniame tinkle ar kt.

DVYNIAI. Tikėtina, kad gana palankiai spręsis nuosavybės, komforto klausimai. Mielai pirksite gražius daiktus, puošite save ir savo aplinką. Galbūt įsigysite vertingą daiktą.

VĖŽYS. Šiandien turėsite galimybę pasidžiaugti draugų ir simpatijų dėmesiu. Kolektyviniame susibūrime, renginyje, kelionėje įvykę susitikimai gali būti reikšmingi jūsų ateičiai.

LIŪTAS. Būtų gerai, kad sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte komfortu bei ramybe. Raskite laiko atsipalaiduoti, pasirūpinti sveikata.

MERGELĖ. Regis, nekasdieniškai praleisite laisvalaikį. Galbūt turėsite progą pabendrauti su įdomiu asmeniu. Išsakytos protingos mintys jums leis objektyviau pažvelgti į situaciją bei savo norus, planus.

SVARSTYKLĖS. Šiandien išaugs jūsų apetitas turtui ir seksui, rūpės meilė, gal net sukunkuliuos aistros. Būsite psichologiškai įžvalgūs. Nusimato abipusiai naudingo marketingo perspektyvos, pirkimas lizingu ar kt.

SKORPIONAS. Jums šiandien bus itin svarbus antrosios pusės, draugų supratimas. Partnerystė, bendrystė įgis didesnę vertę. Tikriausiai atsiras kam gydyti širdies žaizdas, tepti jas balzamu, o gal ir tikėtis neblėstančios meilės.

ŠAULYS. Taip jau viskas klostosi, kad net šiandien neturėsite atokvėpio nuo darbų. Bus ūpo triūsti namuose, sodyboje, ką nors remontuoti, modernizuoti. O jei ūkiniai, praktiniai rūpesčiai neslegia ir nerūpi, energiją norėsite išlieti sporte, sekse.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite nusiteikę šėliojimams, nuotykiams. Galite tikėtis meilės nuotykių, siurprizų iš vaikų, mylimųjų. Yra tikimybė, kad bus realizuotas kažkoks troškimas, susijęs su šou pasirodymais, sportu, turizmu, žaidimais, lošimais ar kt.

VANDENIS. Diena bus maloni, jei praleisite daugiau laiko su šeima ir pasistengsite, kad visiems būtų jauku. Nuoširdžiai pasikalbėkite, prisiminkite praeitį. Galbūt tai jums padės išspręsti kai kurias asmenines problemas, rasti kompromisą.

ŽUVYS. Būsite pasiryžę daug nuveikti artimų žmonių, draugų labui. Nemažai laiko galite praleisti, rašydami laiškus, naršydami po internetą arba už vairo. Visgi kai kuriuos jūsų planus gali sujaukti svečio vizitas, netikėtas pakvietimas ar kt.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder