Su koronavirusu kovojančioms organizacijoms Rihanna paaukojo milžinišką sumą

Su koronavirusu kovojančioms organizacijoms Rihanna paaukojo milžinišką sumą

Pasaulyje paskelbus koronaviruso pandemiją dainininkė Rihanna nusprendė prisidėti prie ligos suvaldymo – moters įsteigtas fondas skyrė net 5 milijonus JAV dolerių COVID-19 prevencijai.

Apie pilietišką žingsnį Rihannos atstovai paskelbė pranešime spaudai.

„Mūsų fondas siekia padėti tiems, kuriems labiausiai reikia pagalbos, o šiuo atveju pagalbos reikia medikams, kovojantiems su koronavirusu“, – teigė Justina Lucas, Rihanos įsteigto fondo „Rihanna Clara Lionel“ vykdomoji direktorė.

Teigiama, kad Rihanna tikisi padėti JAV maisto bankams, aptarnaujantiems rizikingos grupėms priskiriamus asmenis, pagyvenusius žmones, padidinti tyrimų dėl koronaviruso infekcijos mastą Haityje ir Malavyje, aprūpinti apsauginėmis priemonėmis sveikatos priežiūros srities specialistus ir prisidėti prie vakcinos nuo COVID-19 kūrimo finansavimo.

Alfa.lt primena, kad 32 metų dainininkė yra viena iš daugelio garsenybių, pradėjusių teikti paramą kovojantiems su koronaviruso pandemija.

Portalas „People“ praneša, kad pasaulio garsenybės kovai su koronavirusu paaukojo milžiniškas pinigų sumas. Vien milijardieriai Billas ir Melinda Gatesai vakcinos nuo koronaviruso paieškai ir medicininei pagalbai šia liga užsikrėtusiems žmonėms skyrė net 100 milijonų JAV dolerių.

Vienas „Microsoft“ kompanijos įkūrėjų taip pat perspėjo apie naujojo koronaviruso, oficialiai vadinamo COVID-19, pavojus, sakydamas, kad tai gali būti šio amžiaus tragedija.

Prie ligos, pasiglemžiančios vis daugiau gyvybių, sustabdymo nusprendė prisidėti ir dizainerė Donatella Versace. Moteris paaukojo šiek tiek daugiau nei 143 tūkst. dolerių Kinijos Raudonojo Kryžiaus fondui, kad šis galėtų teikti reikalingą pagalbą.

Visai neseniai apie didžiulę piniginę auką pranešė ir aktorius Ryanas Reynoldsas – jis kartu su žmona Blake Lively paaukojo milijoną dolerių dviems organizacijoms, kovojančioms su pandemija.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder