Kalėdinės dekoracijos namams: greiti sprendimai skubantiems

Kalėdinės dekoracijos namams: greiti sprendimai skubantiems

Taip, Kalėdos – džiugi šventė, bet verta pripažinti, jog daugeliui pasiruošimas šiam laikotarpiui sukelia stresą. Kaip papuošti namus, kad galėtume atmosfera džiuginti ne tik namiškius bet ir svečius? Ką sugalvoti šiemet? O gal praėjusiųjų metų eglutės žaisliukai – nebemadingi? Ir, žinoma, kaip puošti namus, jei laiko stinga, o jaukių dekoracijų – norisi. Kalėdinės dekoracijos namams suteikia žavesio ir išties ypatingą jauseną, tad namų nepuošti – šventvagiška, o ypač – jei turite vaikų. Siūlome pasižvalgyti žemiau ir atrasti naudingiausią patarimą tarp esamų – galbūt kažkas pasitarnaus jūsų namų puošyboje.

Kalėdinės eglutės

Jei išties skubate, vertėtų atmesti tikros eglutės variantą. Pagalvokite – ją reikės laistyti, purkšti vandeniui, o spygliai nuolat byrės. Nė nekalbame apie tai, kaip pasibaigus šventėms, eglutę reikės tempti prie šiukšlių konteinerio... Geriausias variantas tiems, kurie nori sutaupyti laiką – dirbtinės eglutės. Įsigykitę kokybišką dirbtinę eglutę ir ją galėsite naudoti metų metus. Jos – nepretenzingos, o laikymo sąlygos išties paprastos. Eglutę išlankstyti, surinkti ir pastatyti užtruks vos keletą minučių, o investicija atsipirks jau kitąmet.

Taip pat - jeigu norite tausoti gamtą ir esate prieš medžių kirtimą – dirbtinė eglutė taps puikiu sprendimu. Be to – auginantiems šunį ar katę, dirbtinė eglutė taip pat atsipirks su kaupu – veikiausiai žinote, jog gyvūnai labai mėgsta draskyti ar net krimsti gyvus augalus. 

Kitos kalėdinės dekoracijos

Žvakės – o kaipgi be jų? Kalėdos – švieselių ir šilumos metas, tad žvakės padės sukurti jaukią atmosferą jūsų namuose. Tiesiog nusipirkite įvairių formų ir dydžių žvakių ir mėgaukitės jų skleidžiama pakilia ir jaukia nuotaika. Vos keletas degtukų žybtelėjimų ir jūsų namai nušvis. Pažadame, tikrai nereikės gaišti daug laiko – juk įžiebti žvakę – vieni niekai. Nusipirkę aromatinę žvakę jaukumą tiesiog padvigubinsite, tad paskubėkite žvakes įtraukti į savo apsipirkimo sąrašą.

Lemputės ar jų girliandos – Kalėdiniai papuošimai, bet kurių apsieiti taip pat nepavyks. Jomis galėsite puošti eglutę, ar tiesiog lango rėmą – lemputės padės tinkamai apšviesti gražiausius ar net niūriausius jūsų namų kampelius. Jos suteiks gyvasties ir privers pasijusti it pasakoje. Dailus mirgėjimas nukels į užburiančią vaikystę, kai su prožektoriumi paslapčia sliūkindavote patikrinti, o ką gi šiemet po eglute paliko Kalėdų senelis?

Kalėdinės kojinės – dar viena, išties puiki Kalėdinė dekoracija. Jeigu turite vaikų, ar mylimą antrą pusę, kasdien pasirūpinkite, kad kojinėje atsirastų kažkas gardaus. Ji puikiai sukurs ne tik estetinį grožį bet ir tarnaus ir staigmenų bendrininkė, kas rytą kelianti jūsų šeimos narius ir kviečianti pasidairyti, ką gi šiandien rasime kojinėje?

Advento kalendorius – kad šventės būtų dar gražesnės ir labai laukiamos. Kad nepasimestumėte, kuri gi šiandien diena, kiek laiko liko iki Kalėdų, jums padės Advento kalendorius. Jį galite pasigaminti ir patys, tačiau – skubantys renkasi pirkti. Šokoladiniai – populiariausi, tad juos pasirinkę tikrai neprašausite. Patenkinsite savo smaližių užgaidas, o taip pat – suteiksite laukimui specialų, stipresnį laukimo jausmą.

Kalėdiniai megztiniai – vaikščiojanti dekoracija, pralinksminsianti net ir patį niūriausią veidą. Suteiks jaukumo, valiūkiškumo ir paskatins grįžti į vaikystę. Tai išties nuostabi priemonė, padedanti kurti ryškias Kalėdines emocijas.

Dar daugiau Kalėdinio dekoro patarimų rasite Kaledos.lt platformoje – čia sukasi didžiausia galybė idėjų, padedančių žmonėms įprasminti šventes. Nuo patarimų, ką pirkti dovanų Kalėdoms, iki puikių dekoro inspiracijų. Užsukite pasidairyti ir pasimėgauti gausia ir įkvepiančia idėjų įvairove.

Čia rasite daugiau patarimų ir idėjų kaip papuošti namus kalėdoms

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder