Mišrainės pagal Loretą Bosienę

Mišrainės pagal Loretą Bosienę

"Vakarų ekspresas" smalsauja, kaip paprastai ir greitai pasigaminti patiekalą Kūčių stalui. Patarimais dalijasi medicinos centro "Lorna" įkūrėja ir savininkė Loreta Bosienė.

"Mano vaikai labiausiai mėgsta liaudiškus valgius, kuriuos ruošė močiutė. Pasakysiu, kuriuos lengva pasigaminti ir mažiems vaikams.

Išverdame ir smulkiai supjaustome burokėlius, baltas pupeles, supjaustome virtas bulves ir naminius raugintus agurkėlius, aliejuje pakepiname svogūną. Šiaip mėgstame šią mišrainę valgyti su majonezu, bet per Kūčias - su aliejumi.

Kad būtų sočiau, kepame stintas, kitokią žuvytę. Maišome ir kalmarų mišrainę. Galima kalmarus tiesiog apvirti ir sumaišyti su svogūnais arba dėti virtą kiaušinį, pakepintų svogūnų, rauginto agurko ir truputį ryžių. Puošiame mišraines dailiai supjaustyta morka, svogūnų laiškais, petražolėmis, kiaušinio baltymu...

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder