Algirdas Butkevičius: tikiuosi, kad ketvirtadienį Seimas tvirtins visos sudėties Vyriausybę

Algirdas Butkevičius: tikiuosi, kad ketvirtadienį Seimas tvirtins visos sudėties Vyriausybę

Paskirtasis Premjeras Algirdas Butkevičius teigia trečiadienį susitiksiąs su kandidatais į švietimo ir mokslo bei socialinės apsaugos ir darbo ministrus, po to šie kandidatai susitiks su Prezidente Dalia Grybauskaite.

"Galutinio sutarimo dar nėra. Aš turiu šiandien susitikti su dviem kandidatais. Ir po to manau, kad tie kandidatai susitiks su Respublikos Prezidente", - trečiadienį interviu "Žinių radijui" sakė A. Butkevičius.

Paklaustas, ar yra vilties, kad ketvirtadienį Seimas tvirtins visos sudėties Vyriausybę, paskirtasis Premjeras sakė, kad "norėtųsi", jog taip būtų, nes reikia spėti iki Kalėdų priimti 2013 m. biudžetą.

"Norėtųsi, kad rytoj būtų pilnos sudėties Vyriausybė. Ir tikrai galėtų pradėti iš pirmos dienos dirbti savo darbą. Nes penktadienį laukia Vyriausybės posėdis dėl biudžeto antrojo svarstymo procedūros Seime. Nes tai vienas pagrindinių Lietuvos įstatymų.

Tikimės, kad šitas įstatymas turėtų būti priimtas gruodžio 20 d., nes tos šalys, kurios nesugeba iki Kalėdų priimti vieno svarbiausių valstybės įstatymų, tada labai jautriai sureaguoja tarptautinės finansų rinkos", - sakė A. Butkevičius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder