Kaip Paulius Lileikis Landsbergį pavadavo

Kaip Paulius Lileikis Landsbergį pavadavo

"Ir ko gi gyvenime nenutinka, - socialiniuose tinkluose patirtais įspūdžiais su draugais dalinasi fotomenininkas Paulius Lileikis. - Šiandien teko skubiai pavaduot į tiesioginį eterį kiek užtrukusį profesorių Vytautą Landsbergį. Radijo laidų laikas sustyguotas sekundžių tikslumu, tad transliacijos pradžia (beje, iš Mokslų Akademijos) atiteko man".

"Kažkaip keista, kad jau tenka dalintis prisiminimais, kuriems jau 30 metų. "Lietuvos Radijo" pokalbyje pasidžiaugiau apie šiandien LRT Didžiojoje Galerijoje iškabintą Sąjūdžio 30-ečiui skirtą, įvairių autorių 30-ties nuotraukų fotoparodą , prisiminiau apie įvykius ženkliai pakeitusius tuomet fotografų darbą, taip trumpai apžvelgdamas Atgimimo ir Sąjūdžio laikmečio fotografines peripetijas, apie tą dabar jau taip nostalgiškai mielą metą, anuomet man tryškusį beribe jaunatviška euforijos kupina (foto)energija".

Beje, Atgimimo laikotarpiu Paulius Lileikis, kartu su Rytu Staseliu ir kitais bendražygiais, dirbo savaitraščio "Mažoji Lietuva" redakcijoje. Priminsime, kad "Mažają Lietuvą" tuo metu leido ta pati bendrovė, kuri šiuo metu leidžia ir "Vakarų ekspresą".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder