Loreta Graužinienė nebedalyvaus politikoje

Loreta Graužinienė nebedalyvaus politikoje

Buvusi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė nusprendė nebedalyvauti Seimo rinkimuose Anykščių-Panevėžio apygardoje.

"Noriu padėkoti visiems, kurie praėjusią savaitę taip aktyviai sudalyvavote visuomenės tolerancijos testo vertinime. Vieša informacija bus naudinga tolesniems tyrimams. Galiu nuraminti visus, kad Loreta Graužinienė tiesiogiai daugiau nedalyvaus politikoje ir nedalyvaus rinkimuose į LR Seimą Anykščių-Panevėžio apygardoje. Kandidatams linkiu tolerantiškos rinkiminės kovos", - socialiniame tinkle "Facebook" parašė L. Graužinienė.

L. Graužinienė ketino dalyvauti rinkimuose į laisvą Seimo nario vietą kaip nepriklausoma kandidatė, jau anksčiau palikusi Darbo partiją.

Naujų rinkimų apygardoje prireikė dėl automobilio skandalo Seimo nario mandato atsisakius Lietuvos žaliųjų ir valstiečių sąjungos (LVŽS) atstovei Gretai Kildišienei. LVŽS į rinkimus kels partijos Anykščių skyriaus pirmininką Antaną Baurą.

Anykščių-Panevėžio apygardoje taip pat kandidatuos Centro partijos atstovas Kristupas Krivickas, Darbo partijos kandidatas Ričardas Sargūnas, socialdemokratų atstovė Auksė Kontrimienė, konservatorius Valentinas Stundys, Liberalų sąjūdžio kandidatas Lukas Pakeltis, nepriklausomi kandidatai Mindaugas Pauliukas, Valentinas Šapalas ir Ilona Stasiūnė.

Nauji rinkimai apygardoje vyks 2017 metų balandžio 23-iąją.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder