Policija daugiau dėmesio skirs elgetoms, benamiams ir prostitutėms

Policija daugiau dėmesio skirs elgetoms, benamiams ir prostitutėms

Lietuvai pirmininkaujant Europos Sąjungos Tarybai, sostinės policija žada daugiau dėmesio skirti elgetoms, benamiams, girtuokliams ir prostitutėms. Vairuotojai raginami atidžiau stebėti kelio ženklus, kurie dėl renginių gali keistis.

Policija Vilniuje žada artimiausią pusmetį viešąją tvarką užtikrinti papildomomis pajėgomis. Kiek jų žadama pasitelkti, nedetalizuojama, tačiau, pasak policijos, pareigūnai dirbs ir viršvalandžius, ir per laisvadienius.

Patruliai važinės viešuoju transportu, patruliuos Vilniaus centre, kur žada nenuleisti akių nuo asocialių, neblaivių, išmaldos prašančių asmenų, griežčiau bus kovojama su prostitucija.

„Mums užteks Vilniaus apskrities policijos pareigūnų, tačiau turime patikinimą iš Policijos departamento, kad prireikus bus suteikta papildoma pagalba. Mes jau birželį suaktyvinome savo priemones, vykdant prostitucijos, asocialių asmenų prevenciją, kurie senamiestyje iš miestiečių, miesto svečių pašo išmaldos. Kartu su savivaldybe dirbame, kad senamiestis būtų patrauklus“, – sakė Vilniaus policijos Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Vytautas Grašys.

Pasak pareigūno, ypatingas dėmesys bus skiriamas objektams, kuriuose vyks su pirmininkavimu susiję renginiai, o šių žadama keli šimtai. Sostinės gyventojų prašoma supratingumo ir pakantumo užleidžiant kelią delegacijų kortežams. Kartu vairuotojai raginami atidžiau stebėti kelio ženklus, kurie, atsižvelgiant į renginius, gali keistis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder