Premjeras: Gretos Kildišienės istorija padarė žalos

Premjeras: Gretos Kildišienės istorija padarė žalos

Seimo narės Gretos Kildišienės istorija su automobiliu pakenkė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai (LVŽS), sako Premjeras Saulius Skvernelis.

Ministro Pirmininko teigimu, daugelis panašių atvejų kyla iš nepatyrimo, bet iš G. Kildišienės istorijos turi pasimokyti visi politikai.

„Tai padarė didelę žalą", - „Žinių radijui" ketvirtadienį teigė S. Skvernelis, paraginęs visuomenę daugiau dėmesio skirti ne buitinėms istorijoms, o atliktiems darbams.

Pasak S. Skvernelio, dėl G. Kildišienės automobilio klausimo, jo santykiai su LVŽS pirmininku Ramūnu Karbauskiu nėra įtempti.

„Pasitikiu ir neturiu pagrindo nepasitikėti Ramūnu Karbauskiu", - kalbėjo Ministras Pirmininkas.

LVŽS pirmininko pavaduotoja Rima Baškienė trečiadienį „delfi.lt" naujienų portalui teigė mačiusi dokumentus, įrodančius, kad G. Kildišienės naudotą automobilį iš „Agrokoncerno" išperkamosios nuomos būdu pirko jos mama Vladislava Mikalauskienė. Šią savaitę surengtos spaudos konferencijos metu G. Kildišienė pranešė, kad išperkamosios nuomos sutartis bus nutraukta, o ji artimiausiu metu įsigis savo nuosavą transporto priemonę. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder