Saulius Skvernelis istoriją dėl Gretos Kildišienės pavadino tragikomiška

Saulius Skvernelis istoriją dėl Gretos Kildišienės pavadino tragikomiška

Premjero Sauliaus Skvernelio manymu, "valstiečių-žaliųjų" frakcijos narė Greta Kildišienė turėtų pašalinti abejones dėl jos naudojamo automobilio, tai yra, arba jo atsisakyti, arba kitaip susireguliuoti turtinius santykius.

"Aš manau, kad istorija jau tampa netgi tragikomiška, yra klausimų, kurie tikrai kelia abejonių - dėl transporto naudojimo ir kitų, Seimo narė turėtų į tai atsakyti. Ir aš manau, kad išspręsti klausimą dėl transporto priemonės labai paprastai - yra, turbūt, alternatyvios galimybės, ir (reikia, - ELTA) pašalinti visas galimas abejones, kad nebūtų net prielaidų kažkokiam interesų konfliktui. Reikia žingsnį padaryti ir atsisakyti tos transporto priemonės arba įforminti turtinius santykius kitaip", - antradienį interviu LRT radijui sakė S. Skvernelis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūno pavaduotoja 31-erių G. Kildišienė į žiniasklaidos dėmesį pateko ne tik dėl to, kad naudojasi bendrovei "Agrokoncernas" priklausiančiu automobiliu, bet taip pat neteisingai nurodė savo studijų vietą - Vilniaus kolegijos Teisės fakultetą - nes tokio padalinio šioje švietimo įstaigoje nebuvo. 

Pati Seimo narė nuo komentarų žiniasklaidai susilaiko. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder