Savaitgalio orai: lis, bet bus šilta

Savaitgalio orai: lis, bet bus šilta

Visa savaitė bus pakankamai šilta, bet lietaus neišvengsime – ciklonas sukinėsis netoli Lietuvos, gąsdins trumpais lietumis ir perkūnijomis. Termometro stulpelis kasdien kils vis aukščiau ir aukščiau, praneša LRT televizijos ir radijo naujienų tarnyba.

Trečiadienio orus lems žemesnio slėgio laukas. Dieną bus nepastoviai debesuota, vietomis sulauksime trumpo lietaus. Pirmoje dienos pusėje didžiausia lietaus tikimybė – šiauriniuose Lietuvos rajonuose, o popiet ir vakare lietaus sulauksime pietuose, ten gali pagriaudėti ir perkūnija. „Noriu pabrėžti, kad lis tikrai ne visur ir negausiai“ – LRT radijui teigė T. Kaunienė. Iš pietryčių pūs vidutinio stiprumo vėjas. Dieną termometro stulpelis šoktels iki 18–23 laipsnių šilumos. Naktį lietaus tikimybė nedidelė. Temperatūra bus apie 8–13 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį Lietuva išliks ciklono pakraštyje, bet orai dar bus neblogi. Trumpi lietūs prognozuojami daugiausiai rytinėje šalies dalyje. Termometras rodys tarp 21–26 laipsnių šilumos.

Penktadienį lietaus tikimybė didesnė – dieną daugelyje rajonų prognozuojami lietūs, perkūnija. Temperatūra naktį – 10–15 laipsnių, o dieną bus karšta – 24–29 laipsnių šilumos.

Savaitgalį daugelyje rajonų sulauksime lietaus, bet bus pakankamai šilta“, – prognozuoja sinoptikė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder