Vilniaus viešajame transporte įvedama vienkartinio e.bilieto sistema

Vilniaus viešajame transporte įvedama vienkartinio e.bilieto sistema

Sostinėje viešuoju transportu besinaudojantys vilniečiai ir miesto svečiai nuo pirmadienio turės galimybę savo e.bilieto korteles pasipildyti ir vienkartiniais bilietėliais. Popierinių bilietėlių visiškai žadama atsisakyti iki šių metų pabaigos.

Įlipus į troleibusą ar autobusą tereikia e.bilieto kortelę pridėti prie kompiuterio ir sulaukti signalo, kuris praneš apie sėkmingai nuskaitytą elektroninį kartinį bilietą ir apmokėtą kelionę. Pakartotinai priglaudę kortelę keleiviai visuomet galės pasitikrinti, koks yra elektroninių bilietų likutis jų kortelėje.

Kol kas pasipildyti korteles kartiniais e.bilietais bus galima SĮ "Susisiekimo paslaugos" informaciniuose centruose, esančiuose prie Vilniaus geležinkelio stoties, Vinco Kudirkos aikštėje (Gedimino pr. 9) bei įmonės būstinėje, esančioje Žolyno g. 15. Artimiausiu metu kortelės papildymo vietų skaičius išaugs.

Kartinius bilietus bus galima įkelti į bet kurią šiuo metu apyvartoje esančią e.bilieto kortelę. Bilietų įsigijimo tvarka nesikeis - pateikus elektroninio bilieto kortelę reikės nurodyti perkamo vienkartinio bilieto rūšį ir kiekį.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder