"5 pėdutės" pakvietė į keturkojų šventę

"5 pėdutės" pakvietė į keturkojų šventę

Šeštadienį prekybos centre BIG įsikūrusiame pramogų centre „Crazzy city“ girdėjosi ne tik žmonių šurmulys, bet ir šunų lojimas. Gyvūnų globos namai „5 pėdutės“ pakvietė savo draugus ir jų keturkojus augintinius į kasmetinę šventę, šiemet pavadintą kaukių baliumi.

Renginys kaukių baliumi vadinosi ne veltui. Jau pačioje šventės pradžioje šunys dalyvavo kaukių parade. Ratu lakstė keturkojis supermenas, didelė gauruota bitė ir kitokiais apdarais šeimininkų padabinti augintiniai.

Linksmybės laukė ir tų šeimininkų bei jų šunelių, kurie kaukių šįkart nepasiruošė. Jie galėjo dalyvauti įvairiose rungtyse, viktorinose, kur nė vienas neliko be prizų. Šuneliai džiaugėsi naujais žaislais ir skanėstais. Beje, paskanauti įvairių gardumynų galėjo visi išalkę augintiniai. Skirtingų rūšių skanėstais buvo nukrauti net keli stalai.

Kiekvienas atvykęs už simbolinę kainą galėjo dalyvauti loterijoje. Taip ne tik paaukojo prieglaudos globotiniams, bet ir įsigijo smagių žaislų savo keturkojams draugams.

Be to, šventėje vyko ir savotiška mugė. Buvo galima įsigyti įvairių papuošalų ar puodelių, padabintų gyvūnų tematika, drabužių ar rankinių augintiniams. Tokiu būdu taip pat siekta surinkti šiek tiek lėšų “5 pėdučių“ globotiniams. Visi norintieji galėjo paaukoti ir 2 proc. pajamų mokesčio.

Šventės dalyviai taip pat turėjo puikią progą susipažinti su prieglaudos augintiniais, kurie atlieka puikų darbą – dalyvauja kanisterapijoje (šunų terapija). Beje, šventėje dalyvavo ir vaikai, su kuriais šie šunys dirba, kartu mokosi bendravimo. Jie sienas padabino savo mylimiausių keturkojų draugų piešiniais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder