Keleiviai kritikuoja sprendimą dėl lengvatinių bilietų

Keleiviai kritikuoja sprendimą dėl lengvatinių bilietų

Nuo šių metų sausio 1-osios miesto autobusuose negalima įsigyti vienkartinių bilietų su nuolaida. Nepaisant to, kad kai kurie žmonės gali važiuoti su lengvatiniu talonėliu, nuo Naujųjų įsigalėjus naujajai tvarkai visiems keleiviams autobuse teks mokėti tą pačią kainą - 2,40 Lt.

Suprantama, jog tai gyventojams sukelia daugybę nepatogumų.

Štai po praėjusių švenčių į Klaipėdą sugrįžęs studentas Paulius teigė pasipiktinęs naująja tvarka. Studentas negalėjo prie miesto autobusų stoties įsigyti nei vienkartinio lengvatinio bilietėlio, nei prasitęsti elektroninio bilieto - nedirbo ten esantis spaudos kioskas. Įlipęs į autobusą, Paulius buvo priverstas pirkti bilietą už visą kainą. Vaikinas pasakojo važiuodamas autobusu matęs, kaip įlipę senjorai taip pat buvo nuskriausti, nes ir jiems teko sumokėti dvigubai didesnę kainą nei buvo pernai.

"Vakarų ekspresas" nusprendė Klaipėdos miesto gyventojų paklausti jų nuomonės apie naująją tvarką miesto autobusuose.

Danutė

Aš dirbu Slaugos ligoninėje. Tenka važiuoti ir anksti ryte, ir vėlai vakare. Spaudos kioskai tuo metu nedirba, tad kas belieka - sėsti į autobusą ir mokėti dvigubai didesnę kainą. Tai, be jokios abejonės, sukelia daugybę nepatogumų.

Daiva

Mieste iš tikrųjų yra nemažai tokių vietų, kuriose niekaip nenusipirksi bilietų su nuolaida, nes ten tiesiog nėra spaudos kioskelių. Patogu būtų juos pirkti autobusuose, bet ką daryti, jei ten neparduodami lengvatiniai talonėliai?

Birutė

Tai labai blogas nutarimas, autobusuose reikia prekiauti ir lengvatiniais bilietais. Bet dar didesnė nesąmonė - kiemuose statomų automobilių apmokestinimas. Pati kiekvieną dieną važinėju pas sūnų prižiūrėti vaiko, tai dar turiu mokėti ir už automobilio pastatymą kieme. Nesąmonė.

Martinas

Pas mane buvo atvažiavę draugai iš užsienio, norėjo nusipirkti lengvatinį bilietą, bet taip jau išėjo, kad buvo priversti pirkti bilietą už visą kainą. Yra labai blogai, kad moksleiviai ir studentai negali naudotis jiems priklausančiomis privilegijomis.

Arnoldas

Tai pasišaipymas iš žmogaus, jei įlipęs į autobusą iškart moki po 2,40 Lt. O tai, kad reikia kažkur eiti ieškoti lengvatinio bilietėlio, yra nesąmonė.

Vytautas

Man bilietai nedaug kainuoja, juos perku kioskeliuose, nes pasikeitusi tvarka neleidžia to daryti autobusuose. Aišku, būtų patogiau, jei bilietai su nuolaida būtų pardavinėjami ir autobusuose, nes mano amžiaus žmonėms nėra patogu nuolat vaikščioti ieškant lengvatinių bilietėlių.

Kalbino Mindaugas KURAS

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder