Kelininkai savo pažadų nepamiršo

Kelininkai savo pažadų nepamiršo

Kelininkai nepamiršo savo pažadų ir trečiadienį pradėjo kelio ženklinimo darbus.

Kaip jau rašėme, ties "Liepos" prekybos centro stovėjimo aikštele Priestočio gatvėje jau atsirado iškilioji salelė, tačiau dėl netinkamų oro sąlygų kelio ženklinimo darbai buvo atidėti.

"Klaipėdos kelių" atstovai tikėjosi, kad visus darbus čia pabaigti pavyks per savaitę, tačiau pasikeitusios oro sąlygos planus pakeitė - gatvė tinkamai iki šiol taip ir buvo nepažymėta horizontaliojo ženklinimo ženklais, t. y. nebuvo nubrėžtos eismą minėtame kelio vingyje ir lėtėjimo juostoje nurodančios linijos bei rodyklės.

Dėl to buvo iškilęs pavojus eismo saugumui, mat be nupieštų juostų vairuotojams sunkiai sekėsi orientuotis, kaip ir važiuoti ties iškiliąja salele - kildavo avarinių situacijų, mat kaip tik šioje vietoje į Priestočio gatvę "įsilieja" ir greitėjimo juosta sukant iš S. Daukanto gatvės.

 "Nieko nepamiršome, darbus tikrai pabaigsime. Horizontaliojo ženklinimo darbams atlikti reikia, kad oro temperatūra būtų bent 5 laipsniai šilumos, be to, turi būti sausa ir asfalto danga. Manau, per savaitę ar dvi linijas nubraižysime, ir važiavimas toje vietoje bus daug aiškesnis. O kol kas eismas vyksta pagal kelio ženklus, įrengtus pagal schemą, suderintą su policija", - "Vakarų ekspresui" teigė "Klaipėdos kelių" generalinis direktorius Valdas Kniukšta.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder