Kudži dėkoja Klaipėdos valdžiai ir gyventojams

Kudži dėkoja Klaipėdos valdžiai ir gyventojams

Po to, kai prieš savaitę Klaipėdos tarybai nusprendus finansiškai paremti žemės drebėjimo cunamio nusiaubtą Japonijos miestą-partnerį Kudži, jo vadovas padėkojo klaipėdiečiams už palaikymą.

Savivaldybė sulaukė Kudži mero Takafumi Yamauchi laiško, kuriame jis dėkoja už tai, kad iš Klaipėdos savivaldybės biudžeto skirta 50 tūkst. litų, už puikią miestų draugystę bei palaikymą sunkiu metu.

Be to, klaipėdiečiai per savaitę į specialią sąskaitą Kudži miestui paremti paaukojo beveik 9 tūkst. litų ir tai padaryti dar gali iki balandžio 15 dienos.

Skelbiame neredaguotą Kudži mero laišką Klaipėdai:

Gerb. Mere Taraškevičiau,

Kudži miesto gyventojų vardu norėčiau pareikšti mūsų giliausią padėką už tai, kad tylos minute pagerbėte gamtinės katastrofos Kudži mieste  ir Japonijoje aukas bei priėmėte sprendimą skirti paramą Kudži miestui.

Cunamis, sekęs po žemės drebėjimo Ramiajame vandenyne ir Tohoku regione, sukrėtė mūsų miestą ir paliko didelius sugriovimus. Kudži miesto darbuotojai bendradarbiauja su savanoriais  ir skiria visą savo energiją sugriovimų tvarkymui.

Jūsų - miesto tarybos ir klaipėdiečių palaikymo žodžiai ir parama, ypač šitokiu  metu, mums be abejonės yra didelis padrąsinimas bei varomoji jėga ir toliau sunkiai dirbti.

Aš esu giliai sujaudintas Jūsų dėmesio man ir Kudži žmonėms -  tai  ir man asmeniškai yra postūmis rimtai dirbti, kad Kudži greičiau atsigautų.  Turėti tokius  puikius  draugus, kuriems mes visuomet rūpime nepaisant didelio mūsų šalis skiriančio atstumo, yra toks nuostabus ir teikiantis pasitikėjimo dalykas.

Dar kartą ačiū Jums ir visiems klaipėdiečiams už Jūsų neblėstančią stiprią draugystę.

Pagarbiai,
Takafumi Yamauchi
Kudži meras

Kudži kovo 23 d.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder