Kviečiame rinkti nuoširdžiausius medikus

Kviečiame rinkti nuoširdžiausius medikus

Dienraštis "Vakarų ekspresas" jau šeštąjį kartą skelbia nuoširdžiausio Klaipėdos mediko rinkimus ir kviečia visuomenę jiems padėkoti savo išskirtiniu dėmesiu.

Jau šiandien startuojantys rinkimai - tai viso miesto gyventojų padėka tiems, kas padėjo savo nuoširdžiu dėmesiu ir rūpesčiu.

Kiekvienas, bent kartą savo gyvenime esame susidūręs su medikais. Jie būna šalia kai mes gimstame, sergame, bėgame nuo danties skausmo, laukiame, kol gyvenimą išvys mūsų atžalos, lankome artimuosius ir dar daugelyje gyvenimo atvejų. Dažnai nuoširdus medikas - nesvarbu, gydytojas ar slaugytojas - tampa didžiausiu pagalbininku ir šilčiausiu draugu. Tokiems medicinos šviesuoliams paprasto "ačiū" per maža, todėl pagerbkime juos dėmesiu.

Jau nuo šiandien kiekvienas galite siūlyti, jūsų nuomone, nuoširdžiausius medikus, su kuriais teko susidurti. Apie gydytojus ir slaugytojus, savo darbais, šiltais žodžiais, rankų švelnumu nusipelniusius nuoširdžiausiojo vardo, rašykite adresu M. Mažvydo al. 3, Klaipėda (su nuoroda "Nuoširdžiausio mediko rinkimai"), arba el. paštu [email protected]. Savo laiškus galite įmesti ir į balsadėžę, esančią "Vakarų ekspreso" redakcijoje.

Nurodykite mediko vardą, pavardę, gydymo įstaigą, kurioje jis dirba, ir pareigas. Jei turite galimybę, atsiųskite ir šio mediko nuotrauką, nepamirškite papasakoti, kodėl būtent šis medikas pelnė jūsų simpatiją, kokiais darbais nusipelnė padėkos. Kandidatus galite siūlyti iki balandžio 3 d.

Balandžio 4-ąją prasidės kitas nuoširdžiausio mediko rinkimų etapas. Iki pat balandžio 23 dienos 12 val. klaipėdiečius kviesime balsuoti už visuomenės jau pasiūlytus medikus.

Nuoširdžiausio mediko rinkimai rodo, jog miestiečiai nepamiršta profesijos riterių, tyliai besidarbuojančių ligoninėse, pirminės sveikatos priežiūros centruose bei kitose įstaigose. Pernai į nuoširdžiausiojo mediko titulą pretendavo 75 visuomenės pasiūlyti gydytojai ir slaugytojai. Už juos miestiečiai atidavė kiek daugiau nei 26 tūkst. balsų.

2011-aisiais tarp gydytojų daugiausiai balsų surinko UAB "Mano šeimos gydytojas" gydytoja Vilija Davolytė, o nuoširdžiausios slaugytojos titulą pelnė Klaipėdos universitetinės ligoninės Palaikomojo gydymo ir slaugos skyriaus vyresnioji slaugos administratorė Irena Bagdonienė.

Nuoširdžiausi medikai bus apdovanoti balandžio 27 d. - medicinos darbuotojų profesinės šventės metu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder