Nauja "Elektromarkt" parduotuvė Klaipėdoje - daugiau pojūčių, mažesnės kainos

Nauja "Elektromarkt" parduotuvė Klaipėdoje - daugiau pojūčių, mažesnės kainos

Vienas didžiausių Lietuvoje buitinės elektrotechnikos prekybos tinklų „Elektromarkt“ balandžio 27 dieną atidaro savo antrąją parduotuvę Klaipėdoje – ji įsikuria prekybos centre „Studlendas“. Tai bus vienintelė specializuota elektrotechnikos ir kompiuterinės įrangos parduotuvė šiaurinėje Klaipėdos pusėje, suteikianti akivaizdaus patogumo šios miesto dalies mikrorajonų gyventojams.

„Stipriname savo pozicijas aukštos kokybės gaminių prekybos rinkoje, todėl naujoje parduotuvėje diegiame pačias šiuolaikiškiausias pardavimo technologijas“, - teigia „Elektromarkt“ direktorius Aleksandras Tumakovas, - „tai reiškia, kad išskirtinis prekių asortimentas bus parduodamas konkurentabiliomis kainomis, išlaikant aukštą serviso ir konsultacijų lygį, taip pat užtikrinant ypatingai lanksčias apmokėjimo sąlygas, garantinio aptarnavimo laikotarpio pratęsimą. Ir, žinoma, naujosios parduotuvės atidarymo proga nustebinsime visus pirkėjus ypatingais pasiūlymais ir staigmenomis.“

Jau šeštadienį, 10 val. parduotuvės atidarymo proga, pirkėjų laukia ypatingos nuolaidos, žaidimai bei prizai. Visi pirkę turės galimybę laimėti 2013 m. modelio televizorių Samsung, virtuvės kombainą Philips bei kitus vertingus prizus. Atidarymo proga taip pat siūlomos ypatingos lizingo sąlygos, perkant išsimokėtinai Snoro lizingu – jokių palūkanų.

Naujos kartos „Elektromarkt“ parduotuvės yra įrengiamos pagal nuolat besikeičiančius pirkėjų poreikius ir technologines galimybes. „Nuolat ir daug investuojame į naujus prekybinės įrangos ir prekių eksponavimo sprendimus“, - sako A. Tumakovas, - „pavyzdžiui, atsižvelgdami į tai, kad naujoji parduotuvė yra šalia Klaipėdos universiteto, visiems lankytojams sudarėme sąlygas nemokamai naudotis internetu parduotuvėje įrengtoje ‚Samsung‘ interneto kavinėje.“

„Siekiame kuo labiau išplėsti asortimentą, suprasdami pirkėjų poreikį išsirinkti geriausią iš daugelio“, - teigia naujosios „Elektromarkt“ parduotuvės vadovė Rasa Kuokštienė. Ypatingas dėmesys bus skiriamas kompiuterinei ir foto technikai. Foto reikmenų skyriuje lankytojai išvys ne tik naujausius „Canon“, „Nikon“, „Fujifilm“ ar „Sony“ aparatus bei jų priedus, bet ir turės galimybę išgirsti fotografijos ekspertų patarimų. Šiame skyriuje veiks ir visose „Elektromarkt“ parduotuvėse sparčiai populiarėjanti fotonuotraukų gamybos bei fotoalbumų kūrimo paslaugos, padėsiančios suklasifikuoti ir patalpinti Jūsų turimus tūkstančius skaitmeninių nuotraukų į patogius bei ergonomiškus leidinius. Taip pat bus teikiamos dokumentų kopijavimo ir kitos reikalingos paslaugos.

„Elektromarkt“ parduotuvėse prekiaujama ne tik garsiausių pasaulio prekės ženklų gaminiais – „Philips“, „Sony“, „Apple“, „Siemens“, „Bosch“, „Samsung“, LG, „Whirlpool“ ir t.t., bet ir taip pat aukštos kokybės, nors mažiau pažįstamų kompanijų prietaisais, konkuruojančiais kaina bei dizainu. „Visada jaučiame atsakomybę prieš pirkėją, nes tikimės jo sulaukti vėl ir vėl“, - sako R.Kuokštienė, - „todėl siūlomas pirkėjams prekes atrenkame pagal griežtus kokybės ir konkurencingumo reikalavimus. Pats mūsų parduotuvių pavadinimas jau garantuoja prekių kokybę ir aptarnavimo lygį, belieka tik surasti gerą kainą, tinkamą tiek mums, tiek pirkėjams“.

Naujoji parduotuvė uostamiestyje – nuoseklios „Elektromarkt“ plėtros strategijos dalis. Dar šiais metais Lietuvoje planuojama atidaryti keturias naujas „Elektromarkt“ parduotuves ir tris – atnaujinti, atsižvelgiant į nūdienos technines galimybes ir pirkėjų poreikius.

Šio straipsnio turinys yra reklaminio pobūdžio.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder