Prie Kūčių stalo vilties nestigo

Prie Kūčių stalo vilties nestigo

Tradiciškai kasmet prieš Kūčias "Lions" Klaipėdos apskrities moterų klubas "Smiltė" sukviečia globojamas šeimas, auginančias onkologinėmis ligomis sergančius vaikus.

Toks jaukus pasisėdėjimas prie Kūčių stalo surengtas ir šiemet. Prie jo ir pranešta, kad meno darbų aukcione suaukoti 80 tūkst. Lt bus skirti septynioms šeimoms iš Klaipėdos, Gargždų, Kretingos bei Tauragės rajono paremti.

Klubo "Smiltė" prezidentė Vilija Prižgintienė pasidžiaugė, kad dauguma vaikų ir jų tėvelių galėjo atvykti į surengtą Kūčių vakarą, kad ligoniukai yra žvalūs ir kupini optimizmo. O negalėję atvykti - kupini tikėjimo, kad ir jų vaikai pasveiks.

Bendrai maldai pakvietęs Marijos Taikos Karalienės bažnyčios klebonas Vilius Viktoravičius artėjančių švenčių proga linkėjo neprarasti vilties ir tikėjimo, taip pat ir stiprybės užklupusioms negandoms atremti.

Klubo "Smiltė" organizuojamo meno darbų aukciono "Sušildykime mažąsias širdeles" dėka paramos yra sulaukusios per 30 onkologinėmis ligomis sergančių vaikų šeimų. Beveik visi ligoniukai sveiksta arba jau įveikė ligą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder