Šilutės vicemerei po atostogų nušvito akys

Šilutės vicemerei po atostogų nušvito akys

Baigiantis vasarai Šilutės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Stasė Skutulienė pastebėjo, kad Šilutės mieste per mažai gėlynų.

“Šilutė toks gražus miestas, bet gėlynų nėra”, – šią savaitę įvykusiame rajono seniūnų pasitarime savo pastebėjimais dalijosi mero pavaduotoja.

Šilutės seniūno pavaduotojas Algirdas Ivanauskas nenorėjo su tuo sutikti.

“Turim gėlyną prie Savivaldybės, prie Kaimo reikalų skyriaus kitoje gatvės pusėje, taip pat prie seniūnijos, karių kapinėse ir skverelyje, kur anksčiau stovėjo garbės lenta”, – lenkė pirštus A. Ivanauskas. Daugiau viešų erdvių gėlynams, jo teigimu, Šilutėje nėra.

S. Skutulienė dar mėgino paaiškinti seniūno pavaduotojui, kad būtų galima įrengti specialius stovus gėlėms, pavyzdžiui, kaip Palangoje ar Latvijoje. Tačiau greitai pati susigriebė, kad tas malonumas gana brangus. Todėl pakreipė kalbą kita linkme.

Pastabų dėl gėlynų miesto seniūnijos vadovai sulaukia ne pirmą kartą. Ir ta pati mero pavaduotoja savo kadencijos Savivaldybėje pradžioje prieš daugiau kaip 3 metus reikalavo, kad Šilutėje būtų daugiau gėlių. Tačiau naujų spalvų mieste lig šiol neatsirado.

"Šilutės ETA žinios"

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder