Šįryt miesto gatvėse - greitieji autobusai

Šįryt miesto gatvėse - greitieji autobusai

Nuo penktadienio ryto miesto gatvėse - du nauji greitieji maršrutai 8 E (Jūrininkų prospektas - Miesto ligoninė) ir 6E (Mogiliovo gatvė - Melnragė).

Jais vežantys autobusai stos ne visose, o tik populiariausiose stotelėse. Uostamiesčio transportininkai tikisi, kad tai piko metu padės keleiviams iki reikiamo tikslo nusigauti ir greičiau, ir ne sausakimšuose autobusuose.

8E stos Jūrininkų, Vyturio, Bandužių, I. Simonaitytės, Smiltelės, Žardės, Eglės, Sveikatos priežiūros, Turgaus, Senamiesčio, Atgimimo, Bibliotekos, Universiteto, Liepojos ir Ligoninės stotelėse ir tose pačiose grįžtant atgal.

6E stos Mogiliovo, Budelkiemio, Berželio, I. Simonaitytės, Smiltelės, Žardės, Eglės, Sveikatos priežiūros, Turgaus, Senamiesčio, Atgimimo, Bibliotekos, Universiteto, P. Lideikio ir Melnragės stotelėse ir tose pačiose grįžtant atgal.

Pasak Gintaro Neniškio, šie autobusai važiuos kas pusvalandį - numatyta po šešis reisus ryte ir vakare. Dauguma jų yra sukuriami dabartinių 8 ir 6 maršrutų reisų sąskaita. Tiesa, keli reisai bus ir papildomi.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder