Sukčiai puola vyresnio amžiaus klaipėdiečius

Sukčiai puola vyresnio amžiaus klaipėdiečius

Pastaruoju metu į Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių kreipėsi vyresnio amžiaus klaipėdiečiai teigdami, kad sulaukė telefono skambučių iš Vilniaus dėl kompensacijų už būsto šildymą perskaičiavimo. Skambintojai žinojo asmenų vardus, pavardes, gyvenamųjų vietų adresus ir kitą asmeninę informaciją.

Skambinusieji aiškino, kad Vilniuje atlikta papildoma kompensacijų už būsto šildymą kontrolė ir nustatyta, kad žmonėms gali būti sugrąžinta permoka. Todėl klaipėdiečiams buvo siūloma nedelsiant banke sudaryti elektroninės bankininkystės sutartį ir pažadėta paskambinti vėliau.

Socialinės paramos skyrius įspėja klaipėdiečius, kad dėl panašių klausimų visada siūloma kreiptis tik asmeniškai į Socialinės paramos skyrių ir išsiaiškinti visus su kompensacijomis susijusius klausimus.

Savivaldybės administracijos darbuotojai turi informacijos, kad panašių pasiūlymų dėl tariamo kompensacijų perskaičiavimo ir elektroninės bankininkystės sutarčių su bankais sudarymo sulaukė ir Vilniaus, Kauno gyventojai.

Įtariama, kad šiais pasiūlymais gali naudotis finansiniais sukčiavimais užsiimantys asmenys.

Socialinės paramos skyriaus informacijos telefonai: Laukinininkų g. 19a – tel. 32 46 96; Vytauto g. 13 – tel. 41 08 40.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder