A lygos naujokų gretas papildė žaidėjas iš Brazilijos

A lygos naujokų gretas papildė žaidėjas iš Brazilijos

Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen” klubas pasirašė sutartį su 28 metų saugu iš Brazilijos. Komandos naujokas turėtų sustiprinti kauniečių žaidimą priekyje.

Ricardo da Silva Faria arba Ricardinho gali sėkmingai rungtyniauti aikštės krašte arba puolėjo pozicijoje. Futbolininkas pasižymi puikiais kamuolio valdymo sugebėjimais.

Ricardinho gimė 1992 metais Rio de Žaneire ir nuo devynerių iki 2012 metų treniravosi ir atstovavo vienam garsiausių Brazilijos klubų „Flamengo”.

Vėliau brazilo keliai pasuko į Lietuvą ir jis pasirašė sutartį su Kėdainių „Nevėžio” klubu, kuriame spėjo sužaisti vos 3 rungtynes ir išvyko į kaimyninės Lenkijos Lečnos GKS „Gornik” klubą.

2013 metais Ricardinho atrado Maltą ir ten praleido du sezonus aukščiausioje lygoje, kol jo kelias nepasuko į Graikiją, kur brazilas rungtyniavo Kallithea F.C. klube.

Vėliau žaidėjas bandė laimę artimuosiuose rytuose ir po sezoną praleido Bahreino ir Jordanijos klubuose, kol 2017 metais vėl negrįžo į Maltą.

Pastarąjį sezoną Ricardinho rungtyniaudamas Maltos aukščiausioje lygoje atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir pelnė 1 įvartį.

Sėkmingiausias sezonas jam buvo 2017 metais, kuomet jis „Tarxien Rainbows” klube per 23 sužaistas rungtynes pelnė 10 įvarčių.

Į Lietuvą futbolininkas atvyko šią savaitę ir iškart prisijungė prie komandos treniruočių bei turėtų pasirodyti šeštadienio kontroliniame mače Marijampolėje prieš „Sūduvą”.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder