Aisčiui Pažemeckui atlikta operacija

Aisčiui Pažemeckui atlikta operacija

Per Europos Iššūkio taurės varžybas Ukrainoje itin patikimai vartus saugojęs, tačiau traumą patyręs Klaipėdos "Dragūno" vartininkas Aistis Pažemeckas buvo priverstas gultis ant operacinės stalo - jam pirmadienį susiųta Achilo sausgyslė.

Operacija operatyviai atlikta Klaipėdos universitetinėje ligoninėje. "Dragūno" treneris Artūras Juškėnas pasidžiaugė, kad mūsų miesto rankininku itin kruopščiai rūpinosi sporto traumų sektoriaus vedėjas, gydytojas ortopedas - traumatologas Markas Fiodorovas.

"Savijauta jau geresnė. Pirmadienį po operacijos dar jaučiau skausmus, o pastaruoju metu - jau nebe. Trečiadienį mane jau paleis iš ligoninės ir tikiuosi vakare ateiti į sporto salę palaikyti saviškių per dvikovą su Pasvalio "Triobet", - situaciją aiškino A. Pežemeckas.

Vartininkas tikisi, kad į aikštę galės žengti jau po trijų mėnesių.

"Gydytojas užsiminė, kad yra galimybių jau po trijų mėnesių žaisti. Noriu kuo greičiau pakilti iš lovos ir padėti savo komandai. Klausysiu medikų nurodymų ir darysiu viską, kad tai greičiau įvyktų", - pabrėžė A. Pažemeckas.

Antradienį į ligoninę aplankyti savo komandos nario buvo sugužėję dragūniečiai.

"Smagu, kad palaiko draugai. Pakėlė nuotaiką, įkvėpė optimizmo. Pakalbėjome apie būsimus varžovus - serbus, pasidalijome naujienomis. Seku komandos situaciją ir neatsilieku nuo naujienų net ligoninėje", - šypsodamasis kalbėjo A. Pažemckas.

"Dragūno" treneris A. Juškėnas apgailestavo, kad ilgam laikui neteks pagrindinio komandos vartininko, tačiau kviestis naują žaidėją klubas papildomų lėšų neturi.

"Teks verstis be Aisčio. Galės daugiau pasireikšti kiti vartininkai", - sakė jis.

Po sunkios savaitgalio viešnagės Ukrainoje mažiausiai dvi savaites negalės sportuoti Tadas Stankevičius, jaučiantis kelio skausmus ir Jonas Truchanovičius, kuriam sumuštas petys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder