"Atlanto" žaidėjas tapo "riteriu"

"Atlanto" žaidėjas tapo "riteriu"

Praėjusiais metais Lietuvos nacionalinėje rinktinėje debiutavęs, o vėliau dėl ligos pusę sezono praleidęs Dovydas Norvilas iš Klaipėdos “Atlanto” keliasi į “Trakus”, o galimybę debiutuoti vilkėdamas "riterių" marškinėlius galės jau šį sekmadienį. Šią žinią pranešė ftk.lt interneto svetainė.

“Dovydas šį sezoną žaidė nedaug, tačiau tai yra labai taletingas futbolininkas, kurio potencialas mums nekelia jokių abejonių. Jo sveikatos problemos yra praeityje, atsirado galimybė jį pasikviesti pas save ir nedvejodami tą padarėme”, – apie naują "riterį" kalbėjo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

D. Norvilas tapo antruoju “Trakų” naujoku per šį perėjimų langą. Šios savaitės pradžioje prie ekipos prisijungė ir buvęs “Utenio” atstovas Valentinas Jeriomenka.

“Noriu padėkoti “Atlantui” už galimybę tobulėti bei už suteiktas sąlygas. Tiesiog atėjo laikas, kai supratau, kad greitu metu man reikalingos permainos tam, kad savo futbolo kelyje galėčiau eiti į priekį”, – persikėlimą į “Trakus” komentavo D. Norvilas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder