Azijietiškas maistas guldo ne tik lietuvius: Ispanijoje nerimaujama dėl M. Gasolio būklės

Azijietiškas maistas guldo ne tik lietuvius: Ispanijoje nerimaujama dėl M. Gasolio būklės

Ispanijos krepšinio rinktinė antradienį draugiškose rungtynėse Kinijoje nugalėjo Argentiną, o šiandien sužais ir paskutinį pasiruošimo pasaulio čempionatui ciklo mačą, kai testuos Rusijos krepšininkus.

Visgi vienų iš turnyro favoritų stovykloje šiuo metu gyvenama ne laukimo, o nerimo nuotaikomis.

To priežastis – vieno iš rinktinės lyderių Marco Gasolio situacija. NBA čempionu su Toronto „Raptors“ klubu vasaros pradžioje tapęs „centras“ praleido susitikimą su Argentina ir veikiausiai neišbėgs į aikštę ir trečiadienį, o to priežastis – skrandžio problemos.

„Marcas turi problemų su skrandžiu. Prieš rungtynes su argentiniečiais jis pasijuto labai silpnai ir kol kas negaliu atsakyti, kokia tiksliai yra to priežastis“, – ispanų dienraščiui „Marca“ sakė komandos strategas Sergio Scariolo.

Tiesa, kalbėdamas apie pačias rungtynes prieš Argentiną, specialistas iš Italijos išreiškė viltį, jog tiek M. Gasolis, tiek argentiniečių gretose dėl čiurnos traumos nerungtyniavęs Facundo Campazzo spės sugrįžti į rikiuotę prieš pasaulio čempionatą.

„Tai buvo puiki galimybė komandoms išsibandyti žaidžiant be dviejų itin svarbių žaidėjų, kokie yra Gasolis ir Campazzo, – sakė S. Scariolo. – Abiejų komandų atžvilgiu, manau, sulaukiame daugiau pozityvių naujienų nei negatyvių. Nors ir be Campazzo Argentina yra tikrai kietas riešutas.“

Primename, kad Ispanijos rinktinė argentiniečius nugalėjo 84:76, o į pergalę ją vedė 25 taškus surinkęs Ricky Rubio.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder