Debiutantai eliminavo senbuvius

Debiutantai eliminavo senbuvius

Tradiciniame šeimų krepšinio turnyre dėl Kazimiero Budrio taurės šiemet susikaus ir praeityje garsus krepšininkas Andrius Giedraitis su artimaisiais.

Lietuvos čempiono ir Sidnėjaus olimpiados bronzos medalio laimėtojo šeima kelialapį laimėjo priešpaskutiniame atrankos turnyre, kuris įvyko Vilniuje. Varžybų debiutantai Giedraičiai teisę žaisti finaliniame etape iškovojo nugalėję turnyro senbuvius - Zaikauskus ir Šliogerius.

Praeityje ne kartą varžovus į neviltį taikliais tritaškiais variusiam A. Giedraičiui puikiai talkino du broliai su atžalomis, o geriausiu atrankos turnyro žaidėju pripažintas jo 14-metis sūnus Dovydas.

Jau tapo tradicija, jog atrankos turnyrai dedikuojami Lietuvos krepšiniui nusipelniusiems žmonėms. Šįkart atsimintas užpernai miręs Rimantas Girskis, puikiai pažįstamas ir Klaipėdos krepšinio mėgėjams.

Atrankos varžybos, po kurių paaiškės paskutiniai finalinio etapo dalyviai, vyks Šiauliuose. Šeimos dėl K. Budrio taurės tradiciškai kovos paskutinį gegužės savaitgalį Klaipėdoje.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder