„Geležinio vilko“ regbininkės Rygoje užėmė trečiąją vietą

„Geležinio vilko“ regbininkės Rygoje užėmė trečiąją vietą

Savaitgalį savo trumpą sezoną pradėjo ir Lietuvos regbininkės. Po savo sparnu Lietuvos regbininkes priglaudęs Vilniaus „Geležinis vilkas“ pirmajame Latvijos regbio-7 čempionato etape Rygoje užėmė trečiąją vietą.

Turnyrą Vilniaus klubas, kurį treniruoja „Geležinio vilko“ žaidėjas Kristianas Tautvydas Jakuba, pradėjo atkakliomis rungtynėmis su Rygos „Selena“ ekipa. Mačas pasibaigė lygiosiomis 10:10.

Antrosiose rungtynėse „Geležinio vilko“ treneris daugiau laiko leido pasireikšti ekipos naujokėms, kurios rimčiau nepasipriešino Latvijos čempionėms ir užtikrintai pirmąjį etapą laimėjusioms „LSP Livonia“ regbininkėms. Susitikimas pralaimėtas 0:52.

Paskutinėse rungtynėse „Geležinio vilko“ merginos po atkaklios kovos 20:19 įveikė Rygos „Imanta“ komandą. Vilniaus ekipa surinko tiek pat taškų, kiek ir „Selena“, bet dėl papildomų rodiklių latvės turnyro lentelėje liko antros, o „Geležinis vilkas“ – trečias.

Šiame turnyre Vilniaus ekipai po 10 taškų pelnė Gintarė Nicinovaitė ir Eisvina Kučinskaitė, po 5 – Sandra Začeckaitė bei Deimantė Flockaja.

Geriausia žaidėja Vilniaus komandos gretose pripažinta G. Nicinovaitė.

„Mūsų kolektyvas išliko tas pats, tik prisijungė naujų žaidėjų, kurios sukuria konkurenciją ir ragina tobulėti kiekvieną žaidėją individualiai. Latvijoje buvo iškeltas tikslas patekti į prizininkių trejetą. Tą padaryti mums pavyko kai paskutinėse rungtynėse daugiau kontroliavome kamuolį ir žaidėme ramesnį žaidimą. Toliau žinome, ką reikia tobulinti ir to sieksime ateityje.

Treneris tikisi, kad nuo šio atspirties taško mes judėsime tik pirmyn. Tolimesni planai yra kilti turnyro lentelėje aukštyn“, - pasakojo G. Nicinovaitė.

Iš viso Latvijos moterų regbio-7 čempionatą sudarys trys etapai. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder