"Gintaro" plaukikams - per 50 medalių

"Gintaro" plaukikams - per 50 medalių

Klaipėdos "Gintaro" baseine vyko tradicinės tarptautinės plaukimo varžybos "Klaipėda 2019". 25 metrų ilgio baseino takeliuose jėgas išbandė 348 dalyviai iš Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Rusijos.

Plaukikai rungtyniavo trijose amžiaus grupėse: iki 10 metų ir jaunesni, 11-12 metų ir 13-14 metų.

Vyriausios grupės (13-14 metų) dalyviai rungtyniavo kombinuotoje 4 po 50 m estafetėje. Klaipėdietės mergaitės buvo pirmos, o berniukai užėmė visas tris prizines vietas.

Kiekvienoje amžiaus grupėje trys berniukai ir trys mergaitės, pasiekę aukščiausius rezultatus pagal FINA taškų skaičiavimo lentelę, buvo apdovanoti taurėmis.

Geriausiųjų trejetukuose savo amžiaus grupėse buvo 11 klaipėdiečių. Tai - Aušrinė Bakutytė, Ugnė Venckutė, Daniilas Žučkovas, Karolis Olišauskas, Maksimas Pavlovičius (visi - 13-14 metų), Agnė Radzevičiūtė, Perla Žvingilaitė, Motiejus Zubė (visi trys - 11-12 metų), Mėtė Girgždutaitytė, Domas Domanskis ir Artiomas Oničiukas (10 metų ir jaunesni).

Klaipėdos "Gintaro" sporto centro auklėtiniai iš viso trijose amžiaus grupėse iškovojo per pusę šimto įvairių spalvų medalių. Buvo net tokių, kurie iškovojo po 4 aukso medalius.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder