Klaipėdiečiams išsprūdo iš rankų medaliai

Klaipėdiečiams išsprūdo iš rankų medaliai

Šeštajame tarptautiniame moksleivių futbolo turnyre, kuriame buvo varžomasi dėl Klaipėdos miesto mero Vytauto Grubliausko įsteigtos taurės, triumfavo Šiaulių FA ekipa. Klaipėdiečiai galėjo pasipuošti bronzos spalvos medaliais, tačiau paskutinėmis susitikimo sekundėmis dramatiškai pergalė išslydo iš rankų.

Klaipėdai atstovavo dvi Klaipėdos futbolo mokyklos vienuolikės - Klaipėdos FM, treniruojama Rimanto Vilavičiaus ir Edmundo Gaigalo, bei iš metais jaunesnių žaidėjų suburta Klaipėdos FM-2004, treniruojama Tomo Domarko.

Pastaroji liko aštunta, o Klaipėdos FM vienuolikė liko per plauką nuo medalių - ketvirta.

APDOVANOJO. Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas (antras iš kairės) turnyro dalyviams rėžė sveikinimo kalbą ir įteikė gražuoles taures. Pauliaus MATULEVIČIAUS nuotr.

Rungtynėse dėl trečiosios vietos klaipėdiečiai 2:1 pirmavo prieš Rygos RFS (Latvija) komandą, tačiau paskutinėmis susitikimo sekundėmis mūsiškiai praleido įvartį ir galiausiai po baudinių serijos 3:5 pralaimėjo.

Turnyro nugalėtojai šiauliečiai finale rezultatu 4:0 įveikė ekipą iš Gardino (Baltarusija).

Iš viso turnyre varžėsi aštuonios komandos iš keturių šalių: Rusijos, Latvijos, Baltarusijos ir Lietuvos.

Geriausiu turnyro puolėju pripažintas Arnas Spyčius.

Klaipėdos futbolo mokyklos vadovybė pasidžiaugė, kad vis atsiranda gerų žmonių, kurie prisideda prie Klaipėdos futbolo puoselėjimo. Turnyro globėjas - Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. Kaip ir ankstesniais metais, generalinis turnyro rėmėjas - AB "Klaipėdos nafta".

Turnyro uždarymo šventėje dalyvavo ir nugalėtojams prizus išdalijo Klaipėdos meras V. Grubliauskas bei Klaipėdos sporto vadas Saulius Paliulis.

"Džiugu matyti tokį būrį įvairių šalių jaunųjų futbolininkų. Šįkart vieni džiaugėsi pergalėmis, kitiems nepavyko laimėti, tačiau svarbiausia yra tai, kad jūs visi įgijote naujos patirties, garbingai, sąžiningai ir narsiai kovėtės. Džiaugiuosi, kad šis turnyras įgauna pagreitį ir kasmet tampa vis populiaresnis", - kalbėjo V. Grubliauskas.

Klaipėdos mero taurės futbolo turnyras kasmet suburia 4-6 šalių jaunuosius futbolininkus. Pernai, užpernai ir 2012 metais taurę iškovojo klaipėdiečiai, 2014 metais - kauniečiai, 2013 metais - Liepojos atstovai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder