Klaipėdoje vyks Baltijos rankinio lygos ketvirtfinalio kovos

Klaipėdoje vyks Baltijos rankinio lygos ketvirtfinalio kovos

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai artėjantį savaitgalį, kovo 17 ir 18 dienomis, varžysis dėl kelialapio į Baltijos rankinio lygos (BHL) pusfinalį. Ketvirtfinalyje klaipėdiečiams teks peržengti gerai pažįstamos ekipos iš Ukrainos – Zaporožės ZTR – barjerą. Abu ketvirtfinalio susitikimai vyks Klaipėdoje, Taikos pr. 61A, 14 val.

Klaipėdos „Dragūnas“ reguliarų BHL sezoną A grupėje baigė būdamas antroje vietoje, nusileidęs čempiono titulą ginantiems suomiams „Cocks“. Dragūniečiai iš 10 rungtynių 5 laimėjo ir patyrė 5 pralaimėjimus.

Ukrainiečiai ZTR, rungtyniavę B grupėje, užėmė 3 vietą, į priekį praleidę estus „Serviti“ ir baltarusius SKA. Jie iš 10 susitikimų laimėjo 7 ir patyrė 3 pralaimėjimus.

„Iš dalies savaitgalį vyks rungtynės tarp ne visai lygiaverčių varžovų, tačiau mes esame ne tie, kurie pralaimi dar nepradėję žaisti. Esame nusiteikę kovoti iki galo ir siekti pergalių. Tai nėra neįmanoma – 2012 metais žaidėme Baltijos lygos finalo ketverte. Tad kodėl nepakartoti stebuklo ir prasibrauti ne tik į finalo ketvertą, bet ir į finalą?“ – iššūkį nusiteikęs priimti „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder