Klaipėdos krepšinio veteranai - Lietuvos prizininkai

Klaipėdos krepšinio veteranai - Lietuvos prizininkai

Šventojoje vykusiame Lietuvos krepšinio veteranų (per 45 metų) čempionato finaliniame ture sėkmingai kovėsi ir trečiąją vietą iškovojo Klaipėdos krepšinio klubo "KK Ranga" senjorų komanda "Ranga-Argus".

Iki finalo ketverto čempionate "Argus-Ranga" iškovojo 8 pergales ir tik du kartus patyrė pralaimėjimo kartėlį.

Pusfinalyje klaipėdiečiai 51:79 nusileido Kauno "Patvankai", kuri, kaip vėliau paaiškėjo, ir tapo čempionato nugalėtoja.

Klaipėdiečiai dvikovoje dėl trečiosios vietos jau rungtyniavo kur kas sėkmingiau - 76:66 palaužė Vilniaus "Brazilijos-Martono-Ego Forte" komandą.

Pirmenybių finale "Patvanka" rezultatu 74:53 nugalėjo "Šiaulių krepšinio senjorus".
Įdomu pastebėti, kad naudingiausio žaidėjo prizas atiteko "Atlanto" klubo prezidentui V. Lekevičiui (pelnė 28 taškus, pataikė 4 tritaškius). Jis pateko ir į rezultatyviausiųjų žaidėjų dešimtuką - per čempionatą pelnė net 197 taškus.

Kita "KK Rangos" komanda (per 55 m.), dalyvavusi finalo ketverto varžybose Anykščiuose, per plauką liko nuo medalių - ketvirti. Pirmą dieną patyrę pralaimėjimą nuo Kauno "Saito" komandos (48:79), kitą dieną "rangiečiai" neatsigavo ir kovoje dėl 3 vietos pralaimėjo "Garliavos statybai" (52:57).

Šioje grupėje rezultatyviausiojo prizą gavo A. Lingė, naudingiausiojo - A. Baltinas.
KK "Ranga" krepšininkai dėkingi J. Sadovnikovui, A. Juozaičiui ir saugos tarnybai "Argus" vadovams už paramą ir transportą viso čempionato metu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder