M. Bugys: "Dvikova su "Triobet" - principinė"

M. Bugys: "Dvikova su "Triobet" - principinė"

Šeštadienį Klaipėdos "Naftos-Universiteto" krepšininkai žais Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynes Kūno kultūros ir rekreacijos centre su Jonavos "Triobet" ekipa. Rungtynių pradžia - 17 val.

"Naftai-Universitetui" akistatos su Jonavos ekipa jau daugybę metų būna įtemptos, kelia daug emocijų ir intrigų. Galimas variantas, kad ir šįkart bus tas pats, - "Vakarų ekspresui" sakė "Naftos-Universiteto" treneris Mindaugas Bugys. - Turnyrinėje lentelėje esame kaimynai. Tiek mes, tiek varžovai dar ieškome savojo žaidimo braižo. Kol kas auklėtinių žaidimas manęs netenkina", - pridūrė strategas.

Tikriausiai šiandien į aikštelę vėl neišbėgs du traumuoti naftininkai: Haroldas Venskus ir Dainius Žvinklys.

Nepaisant to, treneris tiki, kad jo ekipa yra pajėgi įveikti "Triobet" žaidėjus.

"Rungtyniaujant namuose, papildomos jėgos ir motyvacijos suteikia sirgaliai. Mums labai reikalingas žiūrovų palaikymas. Kuomet rungtyniauji sausakimšoje žiūrovų arenoje ir jauti nuoširdų palaikymą - tuomet įgauni tarsi antrą kvėpavimą. Norisi gražiu žaidimu atsidėkoti saviems sirgaliams", - pabrėžė M. Bugys.

Įėjimas į "Naftos-Universiteto" namų rungtynes kainuoja 5 Lt suaugusiems, 3 Lt moksleiviams ir pensininkams.

Klaipėdos universiteto studentams, pateikusiems pažymėjimą, įėjimas į varžybas bus nemokamas.

Kiekvienas surinktas litas - tai parama komandai.

Be to, žiūrovai, nusipirkę bilietus, dalyvaus žaidime ir sezono pabaigoje, NKL finalo ketverto varžybų metu, galės laimėti naujutėlį automobilį.

"Kitas savaitgalis mums bus laisvas - rungtynės nevyks, tad išsilaižysime žaizdas. Mums tai bus tik į naudą. Turėsime laiko šiek tiek pailsėti, išbėgsime pasitreniruoti į lauką, taip pat kruopščiau analizuosime savo klaidas ir trūkumus", - teigė Klaipėdos ekipos treneris.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder