Per šv. Valentino dieną - badmintono maratonas

Per šv. Valentino dieną - badmintono maratonas

Vasario 14 dieną (šeštadienį) nuo 10 val. iki 22 val. Melnragės sporto salėje (Burių g. 5) vyks jau tradiciniu tapęs badmintono maratonas.

Visi norintieji - nuo vaikų iki senjorų - šią dieną galės nemokamai pasimokyti badmintono sporto subtilybių ir pasivaržyti tarpusavyje.

"Badmintono maratonus rengiame nuo 1995 metų. Šiemet graži sukaktis - 20 metų. Tiesa, kelerius metus dėl įvairių priežasčių varžybų nerengėme, tad tai bus gal koks šešioliktasis ar septynioliktasis maratonas", - "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos badmintono treneris Antanas Narvilas.

Šiemet badmintono maratoną organizuoja Klaipėdos badmintono klubas ir "Viesulo" sporto centras.

"Viskas nemokamai, kviečiame visus atsinešti tik sportinę aprangą, o raketėmis ir kamuoliukais visus aprūpinsime. Šalia varžysis profesionalai, galėsite iš jų pasisemti patirties, jie prieis, patars, pamokys", - pabrėžė A. Narvilas.

Anot jo, badmintonas - labai dinamiškas, įdomus ir itin naudingas sveikatai žaidimas.

"Kiti mano, kad čia labai paprastas žaidimas: tiesiog stovi ir mušinėji kamuoliuką, tačiau reikia judėti iš peties, lavinasi ir greitis, ir reakcija. Prieš kelerius metus į maratoną atvyko vienas žinomas klaipėdietis, jam parinkau vieną iš pradedančiųjų vaikų, jie kartu pažaidė badmintoną kelias valandas ir tas žinomas klaipėdietis pasakojo, kad kitą dieną vos pakilo iš lovos, skaudėjo visus raumenis, - šypsodamasis istoriją prisiminė A. Narvilas. - Prieš tai jis sakydavo, kad badmintonas - vos ne vaikų žaidimas. Dabar jau daug pagarbiau atsiliepia apie šią sporto šaką. Kol žmonės nesusiduria su šiuo sportu, mąsto, kad viskas labai paprasta. Kviečiame ateiti visus norinčius ir savo kailiu viską išbandyti. Tai ne tik įdomu, bet ir labai sveika. Juk judėjimas, fizinis aktyvumas - raktas į mūsų sveikatą", - pridūrė jau keturis dešimtmečius badmintono treneriu dirbantis A. Narvilas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder