„Riteriai“ sugrįžo į LFF stadioną

„Riteriai“ sugrįžo į LFF stadioną

Likus penkioms dienoms iki A lygos sezono atnaujinimo, Vilniaus „Riteriai“ sugrįžo į LFF stadioną. Lietuvos bronziniai prizininkai buvo pirmieji, kuriems teko galimybė išbandyti visiškai naują stadiono dangą.

„Neslėpsiu, seniai to laukėme. Visiškai kitoks bėgimas, kitoks kamuolio sukibimas, judėjimas… viskas ženkliai geriau, todėl ir kokybės daugiau“, – iškart po treniruotės džiaugsmo neslėpė Justinas Marazas.

„Gera grįžti. Vis tiek namų aikštė, prie kurios esame pripratę, o nauja danga motyvuoja dar labiau. Gal žmonėms sunku suprasti, tačiau dangos yra labai skirtingos. Šiandien treniruotėje visi jautėme malonumą. Tikrai labai smagu sugrįžti“, – J. Marazui antrino Dominykas Barauskas.

Iki rungtynių su „Žalgiriu“ „Riteriai“ LFF stadione iš viso treniruosis penkis kartus. Anot futbolininkų, tai yra pakankamas laikas priprasti prie dangos.

„Sunkiau yra priprasti prie prastos dangos. O kai aikštė gera, dažnai užtenka ir vienos treniruotės. Yra daug svarbesnių klausimų. Pavyzdžiui, kaip susigrąžinti tarpusavio ryšį ir jį išnaudoti rungtynėse.

Jei mums nepasisektų, esu tikras, kad nei vienas iš mūsų nekaltintų dangos. Lygiai taip pat ir „Žalgirio“ atveju – tiesiog netikiu, kad jiems pralaimėjus, jie kaltintų dangą“, – sakė J. Marazas.

„Aš irgi manau, kad laiko pakankamai. Mes ir iki šiol treniravomės ant dirbtinės dangos, o paskutinę savaitę mėgausimės tuo, ką darome. Nauja danga minkštesnė, malonesnė, todėl priprasti sunku nebus“, – kalbėjo D. Barauskas.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Riterių“ bus žaidžiamos gegužės 30-ąją, šeštadienį, 15 valandą. Priminsime, kad į šias rungtynes žiūrovai įleidžiami nebus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder