Sekmadienį Antrojoje Melnragėje - šeimų tinklinio turnyras

Sekmadienį Antrojoje Melnragėje - šeimų tinklinio turnyras

Klaipėdoje jau daugelį metų puikiai vyksta šeimų krepšinio dvikovos, pernai šeimomis pajūryje turnyre pradėjo varžytis ir rankininkai, o jau šį sekmadienį Antrojoje Melnragėje vyks 3x3 šeimų paplūdimio tinklinio turnyras.

"Į šį turnyrą siūlome įsitraukti Klaipėdos ir viso Klaipėdos regiono šeimas. Juk nebūtinai tinklinį gali žaisti tik tinklininkai! Tai - smagus laiko praleidimas su šeima. Juk svarbu ne tik rezultatas, bet ir puikios emocijos ir šeimos vienybės, artumo jausmas", - sakė turnyrą organizuojantys Klaipėdos pliažo tinklinio klubo atstovai Andrius ir Inga Dumbauskai.

Turnyre gali dalyvauti visi: suaugę, vaikai, broliai, seserys, tėvai, mamos ir t.t. Be apribojimų.

"Jei susirinks stiprios komandos, kur vienoje komandoje bus net keli tinklininkai, tuomet, juos sugrupuosime į vieną pogrupį. Į kitą pogrupį bus įtrauktos komandos su mažesniais vaikais (nuo 10 metų) ir vyresniais šeimos nariais. Kviečiame visus, kurie nori išmėginti jėgas", - ragino organizatoriai.

Atskiruose pogrupiuose bus ir atskiri laimėtojai ir atskiri apdovanojimai.

"Norėtume, jog tokie renginiai šeimai taptų tradiciniais. Tikime, visiems bus labai smagu, o ir tokių renginių, kur dalyvautų visa šeima yra tikrai nedaug. Į turnyrą gali atvažiuoti palaikyti komandą ir visa giminė. Taigi, visiems pažadame smagų šeimyninį laiką", - sakė A. Dumbauskas.

Į turnyrą galima registruotis iki sekmadienio ryto. Turnyro pradžia - 10.30 val. II Melnragės paplūdimyje (į dešinę nuo gelbėtojų stoties). Registracija vykdoma el. patu: [email protected] ir telefonu: +370 606 73 758. Daugiau informacijos FB - klaipeda beachvolley club.

Atvirą Klaipėdos miesto šeimų turnyrą planuojama organizuoti trimis etapais: I etapas - birželio 14 dieną, II etapas - liepos 19 dieną, III etapas - rugpjūčio 23 d.

Sportuokime šeimomis ir būkite sveiki bei energingi. Juk šeima yra pats brangiausias turtas ir didžiausia vertybė. Ir ją privalo puoselėti kiekvienas. Šeima - tai mes. Šeima yra mūsų visuomenės ir valstybės pagrindas. Juk kuo daugiau darnių ir sveikų šeimų gyvens valstybėje, tuo ji bus stipresnė.


Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder