Šįvakar Klaipėdoje – pamario derbis

Šįvakar Klaipėdoje – pamario derbis

Sausio 13 dieną (penktadienį) 18 val. Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkai savo aikštėje (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) pradės kovas pajėgiausių krepšinio lygos (NKL) ekipų grupėje. Šio vakaro klaipėdiečių varžovė  - paskutinę akimirką į pajėgiausiųjų grupę prasibrovusi „Šilutės“ ekipa.

Klaipėdiečiams šios rungtynės - garbės reikalas. Pamario derbiai tarp Klaipėdos ir Šilutės ekipų jau daugybę metų kelia daug intrigų ir paskatina žaidėjus kautis su dviguba energija.

Klaipėdiečiai šį sezoną abu kartus įveikė Šilutės ekipą, tačiau abi dvikovos pareikalavo daug jėgų: Klaipėdoje laimėta rezultatu 78:70, Šilutėje – 87:80.

Šiuo metu „Naftos-Uni-Akvaservis“ atstovai tarp 14 NKL ekipų užima antrą vietą (19 pergalių, 7 pralaimėjimai), šilutiškiai įsitaisė septintoje pozicijoje (13pergalių, 13 pralaimėjimų).

"NKL čempionate skirtumas tarp ekipų - labai trapus: kiekviena komanda gali įveikti savo varžovus, nežiūrint ar yra lyderiai, ar autsaideriai. Savo žiūrovų akivaizdoje mes privalome rungtyniauti užtikrintai ir varžovams nedalyti lengvų taškų. Laukiame klaipėdiečių palaikymo, tai mūsų jauniems žaidėjams labai svarbu", - sakė „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipos vyr. treneris Rytis Vaišvila.

Klaipėdos krepšinio sirgaliai, būkite aktyvūs, ateikite palaikyti savo miesto komandos.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder