Smiginio varžybose - Lietuvoje gyvenančių atstovų pergalės

Smiginio varžybose - Lietuvoje gyvenančių atstovų pergalės

Klaipėdoje vykstančiose Pasaulio lietuvių žaidynėse paaiškėjo smiginio varžybų nugalėtojai. Iš viso varžėsi 34 dalyviai iš Rusijos, Baltarusijos, Latvijos ir įvairių Lietuvos miestų.

Tarp vyrų lygių neturėjo mažeikiškis Jurijus Stekolnikovas. Sidabro medaliu pasipuošė trakiškis Darius Kairaitis, trečias liko klaipėdietis Ričardas Balčiūnas.

Tarp dailiosios lyties atstovių visas varžoves pranoko Jakaterina Kuškova iš Elektrėnų, antra liko Renata Kviklienė iš Trakų, trečia - Ramutė Kontorovičienė iš Trakų.

Priminsime, kad šiemet žaidynėse dalyvauja apie 2 600 sportininkų iš 21 pasaulio valstybės. Dar apie 1 000 dalyvių sudaro treneriai, teisėjai, delegacijų vadovai, savanoriai.

Gausiausios užsienio delegacijos atvyko iš Baltarusijos (134), JAV (124), Latvijos (122), Jungtinės Karalystės (74) bei Rusijos (63).

Dalyviai varžosi 24 sporto šakose, pradedant populiariausiomis - krepšiniu, futbolu, lengvosios atletikos rungtimis, baigiant netradicinėmis - kėglių, riedučių sportu. Varžybos vykta įvairiausiose miesto viešosiose erdvėse, sporto įstaigose.

Daugiau informacijos apie žaidynes, varžybų ir renginių programą galima rasti portale www.lsfs.lt.

Visi renginiai - nemokami.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder