Vilniuje pasirašyta Lietuvos ir Estijos olimpinių komitetų bendradarbiavimo sutartis

Vilniuje pasirašyta Lietuvos ir Estijos olimpinių komitetų bendradarbiavimo sutartis

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė ir Estijos olimpinio komiteto (EOK) prezidentas Neinaras Selis antradienį Vilniuje, viešbutyje "Kempinski Hotel Cathedral Square", pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

N. Selis Vilniuje lankosi kartu su valstybinio vizito į Lietuvą atvykusiu Estijos prezidentu Tomu Hendriku Ilvesu (Toomas Hendrik Ilves).

"Oficiali sutartis - tik popierius, o svarbiausia - draugiški ryšiai su kaimynais. Manau, kad turime kuo pasidalinti", - teigė D. Gudzinevičiūtė.

"Esame naujai išrinkti olimpinių komitetų vadovai. Mūsų tikslai dideli, ypač tarptautiniame lygmenyje. Labai džiaugiuosi, kad pasirašėme šią sutartį", - sakė N. Selis, kurio vadovaujamos organizacijos biudžetą sudaro 6 mln. eurų.

LTOK ir EOK vadovai tikisi, kad ateityje abiejų šalių atletai galės dalintis sporto bazėmis, tikimasi ir trenerių bendradarbiavimo.

D. Gudzinevičiūtė N. Seliui įteikė LTOK lėkštę, o svečias LTOK vadovei padovanojo sidabrinę 12 eurų monetą, skirtą Londono olimpinėms žaidynėms, ir marškinėlius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder