"Žalgirio" futbolininkai Austrijoje tikisi teigiamo rezultato

"Žalgirio" futbolininkai Austrijoje tikisi teigiamo rezultato

Europos futbolo lygos atkrintamųjų atrankos varžybų pirmosiose rungtynėse išvykoje su Austrijos vicečempione Zalcburgo "Red Bull" komanda Lietuvos vicečempionas Vilniaus "Žalgiris" sieks teigiamo rezultato, skelbiama žalgiriečių interneto svetainėje.

"Rungtynėms ruošiamės tik su teigiamomis mintimis ir emocijomis. Atiduosime visas jėgas. Tikimės teigiamo rezultato - pergalės arba lygiųjų. Neatvažiavome pralaimėti minimaliu skirtumu, - sakė "Žalgirio" gynėjas Georgas Freidgeimas. - Manau, esame pasiekę sportinės formos piką. Įpusėjome Lietuvos čempionatą, įveikėme tris Europos lygos etapus, dabar laukia dar vienas".

"Prieš tokį stiprų varžovą šiais metais dar neteko žaisti, tačiau įtampos kol kas nėra. Kai žaidėme prieš Poznanės "Lech", treneris akcentavo, kad mes galime patekti į kitą etapą, o lenkai privalo. "Red Bull" yra daug didesnio biudžeto klubas, turi labai pajėgių žaidėjų. Manau, kad mūsų šansai patekti į kitą etapą yra realūs. Jeigu peržengėme Poznanės komandos barjerą, kodėl negalime to pakartoti ir su austrais, - kalbėjo futbolininkas. Surengėme vieną peržiūrą. Treneris jų rungtynes stebėjo ir gyvai. Tai labai stipri komanda, mano nuomone, panaši į jau minėtus lenkus. Jie turi gerus krašto saugus, kurie puikiai žaidžia individualiose mikrodvikovose. Tai mums gali sukelti problemų, bet bandysime atrasti priešnuodžių. Akcentavome gynybą prieš juos, tačiau daugiau dėmesio tam skirsime šiandien. Kaip mums seksis - matysime aikštėje".

G. Freidgeimas vylėsi, kad komandai aikštėje padės ir sirgalių palaikymas: "Poznanėje tikrai jautėme jų palaikymą. Malonu žaisti ir žinoti, kad šalia yra žmonių grupė, kuri visa širdimi už tave serga ir skanduoja. Tai suteikia papildomos motyvacijos".

"Žalgirio" komanda į Zalcburgą atvyko antradienį vakare. Sostinės futbolininkai įsikūrė keturių žvaigždučių viešbutyje "Alpenhof", esančiame Alpių kalnų papėdėje. Trečiadienio vakarą "Red Bull" arenoje žalgiriečiai surengs paskutinę treniruotę prieš pirmąsias rungtynes su Zalcburgo klubu.

Rungtynės tarp "Žalgirio" ir "Red Bull" komandų vyks ketvirtadienį 20 val.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder