"Žalgirio" futbolininkai pasiryžę užkopti ant aukščiausio prizininkų pakylos laiptelio

"Žalgirio" futbolininkai pasiryžę užkopti ant aukščiausio prizininkų pakylos laiptelio

Lietuvos futbolo vicečempionė Vilniaus "Žalgirio" komanda šį sezoną pasiryžusi dar pagerinti savo rezultatus ir užkopti ant aukščiausio prizininkų pakylos laiptelio.

"Šiemet sieksime užkopti į viršūnę. Esu įsitikinęs, kad "Žalgiris" gali konkuruoti dėl pirmosios vietos su Panevėžio "Ekranu" ir Marijampolės "Sūduva", - ketvirtadienį Vilniaus miesto savivaldybėje surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo sostinės klubo vyriausiasis treneris kroatas Damiras Petravičius. 48-erių metų futbolo specialistas "Žalgiriui" vadovauja nuo sausio mėnesio pradžios.

Vilniaus miesto futbolo draugijos "Žalgiris" komanda Lietuvos A lygos čempionate dalyvaus jau trečiąjį sezoną. 2010 metais vilniečiai šalies pirmenybėse iškovojo bronzos medalius, o pernai pasipuošė sidabro apdovanojimais.

Šiemet žalgiriečiai išbandys jėgas ir Europoje - Lietuvos vicečempionai dalyvaus Europos lygos varžybose, kurias pradės nuo pirmojo atrankos etapo.

"Tarpsezoniu pakeitėme nemažai žaidėjų. Komanda yra jauna ir dar formuojasi, tačiau branduolys išliko. Didžiausia netektis klubui - Deividas Matulevičius, kurį paskolinome Lenkijos klubui. Komandą papildė dešimt naujų žaidėjų, kurie, tikimės, sėkmingai įsilies į kolektyvą ir pateisins mūsų lūkesčius", - kalbėjo "Žalgirio" sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

"Žalgiris" 2012 metų sezonui rengėsi devynias savaites. Iš pradžių komanda treniravosi Vilniuje, o vėliau buvo surengta treniruočių stovykla Kroatijoje. Pasirengimo periodo metu žalgiriečiai sužaidė 13 draugiškų rungtynių.

A lygos čempionatą "Žalgiris" pradės šeštadienį rungtynėmis išvykoje su Gargždų "Banga".

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder