5 slapti požymiai, kad vyras negerbia savo moters

5 slapti požymiai, kad vyras negerbia savo moters

Abipusė pagarba – bet kokių santykių pagrindas, taip pat ir santuokinių. Pastebite, kad vyras nesiskaito su jumis, kritikuoja, menkina, ignoruoja? Jei taip, pats laikas išsiaiškinti, kodėl jis taip nepagarbiai elgiasi.

Bet kokiuose santykiuose ateina momentas, kai aistros nusilpsta. Abu sutuoktiniai pasikeičia viduje ir išoriškai, šeimoje prasideda konfliktai. Sutuoktiniai gali išgyventi smulkius ir stambius barnius ir pereiti į naują santykių lygį su viena sąlyga: jeigu tarp jų išliko pagarba.

Pagarba sulaiko žmones kartu

Pagarba – tarsi klijai, suklijuojantys porą. Jeigu nebus šio elemento, bendras gyvenimas virs pragaru.

Dažnai pasitaiko situacija, kai moteris ima jausti, jog santykiuose su vyru vyksta negrįžtamos permainos. Atsiranda susvetimėjimas ir bendravimo diskomfortas. Liūdna, kad moterys dažniausiai nepastebi svarbiausios priežasties – vyras negerbia.

Vyras negerbia jūsų, jeigu jis:

1. Nežiūri jums į akis, kai kalbasi

Vyras įprato nekreipti į jus dėmesio, kai kreipiatės į jį. Jis gali būti įnikęs į telefoną, kompiuterį, žiūrėti televizorių, godžiai valgyti tuo metu, kai bandote jam pasakyti kažką svarbaus. Jis tik linksi galva ir sumurma „Taip“ arba „Ne“.

2. Pertraukia jus

Jūs pripratote prie to, kad vyras neleidžia jums užbaigti sakinio, išsakyti minties. Jam atrodo, kad supranta jus iš pusės žodžio, ir nenori ilgai klausytis. Tik jūs prasižiojate ir iškart ima kalbėti jis. Jūsų mintys jo nedomina, jam svarbu išsakyti savo nuomonę ir pajungti jus jai.

3. Viešai kritikuoja jus

Kritika nėra blogas dalykas, tačiau ji turi būti tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku. Nurodinėti žmonai jos trūkumus ir silpnas vietas prie kitų žmonių, vadinasi, negerbti jos ir įžeidinėti.

4. Ignoruoja jūsų prašymus

Jūs įpratusi, kad vyro reikia prašyti po kelis kartus. Jis nuolat pamiršta arba neturi laiko. Jis turi kitų užduočių, o jūsų prašymas jam yra ne pirmoje ir net ne antroje vietoje.

5. Juokiasi iš jūsų problemų

Jūsų darbas, jūsų pomėgiai, dvasinis gyvenimas vyrui atrodo juokingi ir neverti dėmesio. Jis aiškiai leidžia jums suprasti, kad jūsų problemos yra išgalvotos ir infantilios, lyginant su jo grandioziniais darbais.

Žinoma, galime kentėti tokį vyro požiūrį, neteikiant jam reikšmės, tačiau nuosėdos sieloje neišvengiamai kaupiasi. Vyras tiesiogiai ir netiesiogiai nurodo žmonai jos vietą savo vertybių sistemoje.

Kodėl jis taip elgiasi?

Štai keturios pagrindinės priežastys

1. Jis nepasitiki savimi

Vyras gali pavydėti žmonos sėkmės ir savirealizacijos. Kompensuodamas savo nesugebėjimus, jis nesąmoningai stengiasi pažeminti žmoną iki savo lygio.

2. Pavargsta

Galbūt vyras daug dirba ir objektyviai smarkiai pavargsta. Dėl streso ir jėgų trūkumo jis nenori kalbėtis ir klausyti. Jam reikia, kad jį visi paliktų ramybėje.

3. Žmona kalta

Nepagarba žmonai gali būti atsakomoji reakcija į jos elgesį. Dažnai tai būna simetriškas atsakymas į analogišką partnerės elgesį, bandymas parodyti, kaip jis kenčia.

4. Toks charakteris

Galbūt vyras nepagarbiai elgiasi su dauguma jį supančių žmonių. Tokį charakterio bruožą sunku ištaisyti. Įsimylėjimo etape moteris nenorėjo jo pastebėti, gal net jai patiko tai. Tačiau laikas ir buitis ištrina meilės iliuzijas ir leidžia susidurti akis į akį su kito žmogaus charakteriu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder