Jaunųjų krepšininkų dėmesys "Klaipėdos lakštutei"

Jaunųjų krepšininkų dėmesys "Klaipėdos lakštutei"

Projekto „Samsung karta“ tikslas – jaunajai šalies krepšinio kartai suteikti geresnes sąlygas tobulėti ir siekti sportinių tikslų. Labai džiugu, kad šio tikslo siekiama ne tik tobulinant jaunuolių fizinę formą, mokant kamuolio varymo, mėtymo technikos bet ir ugdant jaunų žmonių dvasines vertybes, gebėjimą dalintis džiaugsmu, lygiavertiškumu ir draugyste su kitaip galinčiais.

Į neįgaliųjų įstaigą “Klaipėdos lakštutė” jaunieji krepšininkai atvyko su projekto ambasadoriumi Linu Kvedaravičiumi, treneriu dr. Rūteniu Paulausku, Giedre, Juozu, patirtimi ir dovanomis.

Tikėtina kad šio centro veikla, kuris teikia socialines paslaugas jauniems asmenims su negalią, nustebino ne tik jaunuosius krepšininkus bet ir juos lydinčiuosius. Be socialinių paslaugų teikimo įstaiga siekia neįgalių asmenų stiprybėmis pagrįstų veiklų viešinimo bei pripažinimo.

Pasitikome svečius skambant Nacionalinio “Spalvų muzikos orkestro “ solisto Arūno Amulio daina, mielai parodėme rankdarbių ir piešinių parodas, vaško gaminius, papuošalus. Bendraudami su sportininkai paminėjoma savo sportinius nuopelnus: įstaigoje kasdien daroma masinė rytinė mankšta, aktyviai dalyvaujame Sveiko miesto renginiuose, kasmet bėgame Vilties bėgimą, dalyvaujame socialinėse Maisto banko akcijojese, o atsipalaiduoti vykstame į “Švyturio Arena” stebėti krepšinio varžybų.

Malonus bendravimas persikėlė į įstaigos sporto aikštelę, kur jaunieni krepšininkai parodė savo talentus, mėtydami baudas į krepšį. Šventinę nuotaiką vainikavo pasikeitimas dovanomis, vaišinimasis tortu bei draugiškų rungtynių stebėjimas tarp “Samsung karta” komandos ir V.Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtinių.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder