Asta Žukaitė-Nalivaikienė: per gimtadienį žiūrėsiu olimpiadą

Asta Žukaitė-Nalivaikienė: per gimtadienį žiūrėsiu olimpiadą

LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė-Nalivaikienė rugpjūčio 8 dieną mini 31-ąjį gimtadienį.

„TV publikai“ Asta atskleidė, kaip minės gimtadienį, su kuo praleis šventinę dieną ir kodėl jai įsiminė praėjusių metų gimtadienis.

Asta Žukaitė-Nalivaikienė prisipažino, kad apie gimtadienio šventimą dar negalvoja. „Planų visiškai neturiu. Bus pirmadienis, tai tikriausiai tą dieną aš žiūrėsiu olimpiadą. Tą dieną nedirbsiu, bet net neįsivaizduoju, ką darysiu. Dar apie tai negalvojau. Turiu nemažai darbo, o vėliau yra olimpinės žaidynės, tai dabar visos mintys sukasi apie tai“, - prisipažino LNK sporto žinių vedėja.

Dažniausiai gimimo dieną A.Žukaitė-Nalivaikienė sutinka su artimaisiais:„Gimtadienius sutinku su šeima, draugais. Arba kažką suorganizuoju, arba ne. Yra įvairiai buvę. Jeigu tai yra darbo diena, tai aš tą dieną dirbu, o jeigu savaitgalis, tai puiku, tada galima šį tą sugalvoti. Šiemet gimtadienis bus pirmadienį, tai kol kas gimtadienio sutikimo planų neturiu.“

Kiekvienais metais LNK žinių vedėja Asta gimtadienį mini skirtingai. „Yra buvę labai ramių, yra buvę gimtadienių, kuriuos minėjau su vyru. Tarkim, praėjusiais metais buvo jubiliejus, tai atšvenčiau triukšmingai, su draugais“, - tvirtina pašnekovė.

Praėjusių metų gimimo diena A.Žukaitei-Nalivaikienei įsiminė ir dėl oro. „Pernai per mano gimtadienį buvome mieste, tai buvo pati karščiausia metų diena, mes tiesiog buvome po atviru dangumi, buvo vakarėlis su artimiausiais žmonėmis“, - prisimena Asta.

Gimtadienio dovanų LNK žinių vedėja nesureikšmina. „Dovanos man nėra svarbios. Man labiau patinka dovanoti negu gauti dovanas. Svarbiausia yra artimi žmonės, ne materialūs dalykai“, - teigia pašnekovė.

Parengta pagal priedą „TV publika"

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder