Rasą Vilkienę vyras įamžino seksualioje fotosesijoje

Rasą Vilkienę vyras įamžino seksualioje fotosesijoje

Garsenybių trenere vadinama Rasa Vilkienė savo sekėjus, būsimus ir esamus klientus neretai motyvuoja ne tik įkvepiančiomis žinutėmis, bet ir nuotraukomis. Naujausioje fotosesijoje Lietuvos pajūryje klaipėdietė nusimetė drabužius ir pademonstravo savo ištreniruotą figūrą.

„Manau, kad nusimesti rūbus prieš objektyvą nėra lengva nei vienai – ar tu jauna, ar tau jau yra šiek tiek daugiau metų. Kiekvienu atveju mes jaučiame skirtingus jausmus. Kai esi jauna – negalvoji, kaip tu atrodai, kaip atsistoti, kad būtų gražu, estetiška, nes tiesiog smagu, kad tave fotografuoja, tad kaip viskas išsirutulios toliau nėra aktualu. Kai esi jau metuose – tu žinai, kad reikia kūną paruošti, tu turi pagalvoti, kokios pozos yra gražios, estetiškos ir tuo pačiu natūralios.

Nusimesti rūbelius reikia tikrai nemažai ryžto. Taip, suprantu, kad kai tave fotografuoja tavo vyras gal ir yra lengviau, bet jis tave gali pataisyti tiesmukai. O kai dirbi su svetimu fotografu, viskas vyksta truputį kitaip. Tu išgyveni viską kitaip, nes stengiesi kiek įmanoma, kad tai būtų estetiška. Labai svarbu jausti abipusę energetiką. Kai tu esi rami – tada ir nuotraukos turi savo istoriją“, – DELFI pasakoja trijų vaikų mama.

Rasa neslepia, jeigu tokioje fotosesijoje jos sutuoktinis atsidurtų su kita moterimi, jai nebūtų itin malonu.

„Šis klausimas yra sudėtingas, nes tokios fotosesijos yra iššūkis fotografui, nes modeliai yra skirtingi, kaip ir jų moralės normos. Todėl pasitikėjimas čia yra labai svarbus. Aš negaliu atsakyti nuoširdžiai, ar norėčiau, kad jis fotografuotų kitas moteris, nes ši tema labai trapi“, – prisipažįsta pašnekovė.

Asmeninė sporto trenerė nemėgsta, kuomet nuotraukose būna gausu fotošopo, todėl tokioms fotosesijoms ji ruošiasi kruopščiai sportuodama ir prižiūrėdama savo mitybą.

„Aš savo kūną gerbiu ir myliu, nes suprantu, kad išlaikyti tai, ką davė Dievas nėra lengva. Mano kūnas yra vizitinė kortelė darbe. Labai svarbus balansas tarp kultūrizmo ir fitneso. Dauguma moterų bijo raumenų. Joms atrodo, kad tokiu atveju jos bus didelės ir vyriškos, tačiau kai pamato mano nuotraukas, jos sako: „Norėčiau ir aš taip atrodyti“. Aš mielai padėsiu, bet tai yra disciplina, kuri virsta gyvenimo stiliumi, tai yra visam likusiam gyvenimui. Mes nejaunėjame, deja, ir su kiekvienais metais visa tai yra sunkiau išlaikyti. Ką valgai – taip ir atrodai, ką galvoji – tokią energetiką ir spinduliuoji. Kam reikia nuoširdžios pagalbos – aš mielai padėsiu. Jūsų darbas pradėti gerbti ir mylėti savo kūną, nes tik mylimame kūne yra nuoširdi siela, kuri nežino, kas yra pavydas ir supranta, kokia viso to kaina“, – pasakoja Rasa.

Seksuali klaipėdietės fotosesija vyko jai artimoje vietoje, todėl ji galėjo atsipalaiduoti prieš fotoobjektyvą.

„Fotosesija vyko netoli namų Karklèje. Tai labai graži vieta, kurioje jaučiuosi saugiai. Fotosesijos visuomet įpareigoja – ir nėra labai svarbu ar tave fotografuoja vyras, ar ne. Aš fotografus nuosekliai atsirenku, nes man turi patikti jų darbai ir energetika. Tada yra lengviau pozuoti, o nuotraukos išeina su gera energetika. Kai yra nuogas kūnas – turi būti estetika, todėl labai svarbu, kad žmogus pamatytų ne tik kūną, o ir bendrą vaizdą nuotraukoje“, – tikina pašnekovė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder