JAV retro muzikos žvaigždės „Postmodern Jukebox“ surengs koncertą Lietuvoje

Talentingojo Scotto Bradlee vadovaujama retro muzikos grupė „Postmodern Jukebox“ kitų metų pavasarį koncertuos Lietuvoje. 2022-ųjų rudenį garsioji pop-jazz muzikos grupė pradės pasaulines gastroles „The Grand Reopening Tour“, kurių metu atvyks koncertuoti į Vilnių. JAV, Kanadą, D. Britaniją, Europą, Australiją ir Naująją Zelandiją aplankysiančios grupės „Postmodern Jukebox“ koncertas sostinės „Compensa“ koncertų salėje įvyks kitų metų kovo 24 dieną. 

Bilietus į grupės „Postmodern Jukebox“ koncertą galima bus įsigyti penktadienį, birželio 11 d., nuo 10 val. visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt

 
 

„Mes esame tikrų tikriausia muzikos laiko mašina. Kviečiame jus keliauti kartu“, – sako Scottas Bradlee, kviesdamas į 2021-ųjų metų „Postmodern Jukebox“ gastrolių koncertus. Visus populiarumo rekordus mušanti unikali retro muzikos grupė mūsų šalyje svečiuosis trečią kartą. Į pirmąjį „Postmodern Jukebox“ koncertą 2016-aisiais metais visi bilietai buvo išpirkti iki renginio likus daugiau nei dviems mėnesiams. Anšlaginis buvo ir antrasis pasirodymas, vykęs 2017-aisiais.

Elegantiški apranga, rafinuotas seksualumas ir senamadiškai skambantys gerai žinomi muzikos hitai – „Postmodern Jukebox“ koncerte galima pasijusti kaip praėjusio amžiaus vidurio bare. Koncerte patyrę grupės muzikantai džiazo, regtaimo, soul, country ir svingo ritmu atlieka žinomiausius populiariosios muzikos hitus: nuo „Metallica“, „Guns N’Roses“, „Nirvana“, „The Police“, „Radiohead“, „Kings Of Leon“ iki Billie Eilish, Post Malone, Lady Gaga, Katy Perry, „U2“, „Aerosmith“, „ABBA“ ir daugelio kitų.

Nuo mažens džiazu žavėjęsis pianistas Scottas Bradlee grupę „Postmodern Jukebox“ įkūrė prieš aštuonerius metus. Nuo tada grupės vaizdo klipai YouTube kanale buvo peržiūrėti milijonų-milijonus kartų. Grupė yra kviečiama groti populiariuose TV šou, karaliavo „iTunes“ ir „Billboard“ populiariausių įrašų topuose bei surengė tūkstančius anšlaginių koncertų visame pasaulyje. Naujausiose gastrolėse Scottas Bradlee ir „Postmodern Jukebox“ gerbėjus nukels į nepamirštamą „prarastosios kartos“ 1920-ųjų didžiojo Getsbio laikus.

 

„Esu dėkingas, kad galiu kurti ir bendradarbiauti su tiek daug talentingų žmonių - mes visi labai pasiilgome groti pilnose muzikos gerbėjų salėse“, - sako Scottas Bradlee. „Esame labai laimingi, nes visame pasaulyje turime daugybę fanų. Laukiame akimirkos, kada su jumis vėl galėsime dalintis savo muzika“. Gastrolių „The Grand Reopening Tour“ konertuose melomanus džiugins daugybę talentų turinti muzikantų ir dainininkų grupė, kurią dažnai papildo netikėti kviestiniai svečiai. Dėl šios priežasties „Postmodern Jukebox“ pasirodymai yra nenuspėjami ir nepakartojami.

Per pastarąjį dešimtmetį „Postmodern Jukebox“ iš virusu plitusio fenomeno išaugo į pasaulinę sensaciją, kurią YouTube kanale seka daugiau nei 5 mln. prenumeratorių. Garsi įrašų kompanija „Concorde Records“ jau išleido du geriausių grupės įrašų kolekcijas, kuriose atsidūrė retro muzikos stiliumi atliktos geriausios moderniosios muzikos dainos: pradedant Radiohead „Creep“ ir baigiant Michaelo Jacksono „Thriller“.

Koncertuoti pradėjusi 2014-aisias, grupė „Postmodern Jukebox“ jau kelis kartus apkeliavo visą pasaulį ir grojo pačiose prestižiškiausiose arenose, taip pat ir garsiojoje „Radio City Music Hall“ koncertų salėje Niujorke. Kaip rašė laikraštis „Houston Press“: „Scotto Bradlee projektas per labai trumpą laiką tapo pasauliniu fenomenu, kuris parduoda visus bilietus į savo koncertus daugiau nei 60 šalių pasaulyje“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder