Kviečia į pasimatymus

Tarptautinę džiazo dieną buvo pristatyta nauja interneto svetainė www.tasjazzpasaulistv.lt, kurioje publikuojamas suskaitmenintas unikalus TV laidų „Tas džiazuojantis pasaulis“ archyvas.

Svetainė nuolat atnaujinama ir papildoma. Joje jau galima rasti džiazo muzikos istoriją, sužinoti apie renginius Lietuvoje ir pasaulyje, paklausyti radijo transliacijų. Netrukus pradėsime talpinti ir tinklalaides.

Kviečiame prisidėti prie jų rengimo. Ypatingai norėtume pasimatyti su laidų dalyviais ir žiūrovais. Atsiliepkite ir vaizdo asmenukių forma dalinkitės vasaros įspūdžiais iš kelionių, aplankytų džiazo koncertų, festivalių.

Fiksuokite ir siųskite pastebėjimus, kaip keičiasi pasaulis, muzika, žmonės. Ką dabar atsakytumėte į laidos rengėjų klausimą, kas jums yra džiazas?

Skelbkite savo kūrybos naujienas, pristatykite artėjančius pasirodymus, pasakokite apie patinkančią muziką, albumus. Galite ir padainuoti arba pagroti, nes muzika yra iškalbinga, net tada, kai pristingame žodžių...

Informacinių pranešimų ir vaizdo asmenukių laukiame adresu [email protected], o aktyviausių talkininkų laukia prizai-siurprizai. Už paramą dėkojame Asociacijai AGATA, už projekto sklaidą dienraščiui „Vakarų ekspresas“. Iki pasimatymo!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder