Šiandien prasideda Klaipėdos festivalis

Liepos 29 d. senajame elinge operos „Skrajojantis olandas“ spektakliu prasideda Klaipėdos festivalis. Jo renginiuose galimybių pasas tikrinamas nebus, renginiai vyks atviroje erdvėje, jų trukmė neviršys 2 val.

Bilietai yra platinami tik internetu, žiūrovai registruojami.

Organizatoriai ragina festivalio dalyvius būti sąmoningus ir atsakingus, saugoti ne tik save, bet ir savo artimuosius, laikykis šiuo metu galiojančių saugumo reikalavimų. Į renginius žiūrovų prašoma atvykti anksčiau, kad lengviau ir saugiau pasiektų savo vietas.

Viešasis transportas Klaipėdos festivalio metu

Festivalio organizatoriai pasirūpino, kad po Klaipėdos festivalio renginių klaipėdiečiai galėtų patogiai grįžti namo, ir suderino šiuos papildomus vakarinius viešojo transporto maršrutų reisus: liepos 29, 31 ir rugpjūčio 1 d. maršruto Nr. 9 Pilies gatve, maršrutų Nr. 8, M6, M8 Tiltų gatve; rugpjūčio 4, 13 ir 14 d. papildomi viešojo transporto maršrutų reisai planuojami atsižvelgiant į ankstesnių renginių dienų papildomų reisų rezultatus.

Patogiausios stotelės

Patogiausia elingo teritoriją pasiekti ir iš jos grįžti lipant Turgaus, Teatro, Atgimimo aikštės stotelėse.

Automobilių stovėjimo aikštelės

Lengvųjų automobilių eismas elingo teritorijos prieigose bus ribojamas. Patogiausios ir artimiausios (ne)mokamos automobilių stovėjimo aikštelės yra šios: Mažosios Lietuvos istorijos muziejaus kiemelyje, VDA Klaipėdos padalinio aikštelėje, Pilies gatvės automobilių parkavimo aikštelėje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder