© avižų apkepas
Avižos naujai: nepakartojamas patiekalas, kuris pagražins net patį nuobodžiausią rytą
Ingredientai:
– Avižiniai dribsniai – 12 valgomųjų šaukštų
– Vanduo – 1,5 stiklinės
– Kiaušinis – 1 vnt
– Vyšnios – 50 g
– Graikiški riešutai – pagal skonį
– Cinamonas – pagal skonį
– Cukrus – pagal skonį
– Obuolys – 1-2 vnt
Paruošimas:
Užpilkite dribsnius verdančiu vandeniu ir leiskite pastovėti 5 min.
Sudėkite kubeliais supjaustytą obuolį, vyšnias, cukrų ir kiaušinį, gerai permaišykite.
Dėkite avižų tešlą į suteptą sviestu kepimo formą, pabarstykite cinamonu ir maltais riešutais.
Kepkite 30 min 180 laipsnių temperatūroje.
Pilkite į puodelį aromatingos kavos ir pradėkite savo dieną skaniai! O puikių pusryčių receptu pasidalinkite su draugais!
Rašyti komentarą