Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Aš,

Tik nesuprantu kodėl tiek daug reikia dėti cukraus?

Janė
Janė,

Smagu, kai žmogus atvirsta į gerą.

Valdonė
Valdonė ,

Aš darau paprastą obuolių košę - daug mažiau cukraus, yra gabaliukų, lengviau paruošti

Jūratė
Jūratė ,

Nu, bet cukraus tai jau be proto daug... Visas obuolienes verdu iš vasarinių arba rudeninių obuolių, absoliučiai be jokio cukraus ,-įmetu žiupsnelį gvazdikėlių, " pašventinu" cinamonu"... Viskas pavyksta puikiai, obuolienė išsilaiko iki kito sezono šviežių obuolių... Obuolienės virimo ypatumus pasiliksiu sau...Mane to išmokė a.a. mociutė.

irute
irute,

Į kokią ten juodą vietą padėti?
Ir nuo kada obuolienė pavirto uogiene?

Obuolienė
Obuolienė,

kažkas naujo..pasirodo obuoliai uogos iš kurių verdama uogienė..!?

Leonora Legienė
Leonora Legienė,

Ar obuoliai jau tapo uogomis, kad obuolių ,,uogienė,,?

Uoga
Uoga,

Obolių uogos kokios turi būti? Kekinės,vijoklinės,užjūrio ?🤣

Leo
Leo,

Nereikalingas cukrus verdant obuolienę

Egidijus
Egidijus ,

Kas verda obuolių uogienė.?
Nuo kada obuoliai uogos.

Marytė
Marytė,

Ot išradimas - obuolius virti su vandeniu, o kai išvirs, sudėti cukrų.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.